Happy-_- Merhaba bugün kan tahlilinde beta hcg hormonu 18.74 çıktı düşük mü acaba. Adetime daha 7-8 gün var birde yardımcı olursanız sevinirim. ❤️
Umutduru Happy-_- Adrtinize 1 hafta varmış bence değeriniz gayet güzel ben 1 hafta gecikince 1532 le öğrenmiştim umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız
Happy-_- çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim sizinde evladınıza hayırlısıyla sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah ❤️Yalnizanne97
Yalnizanne97 Happy-_- amiin canım ben 33+5 haftalık oldum darısı başınıza güzel bi hamilelik olsun inşallah 🌺
Happy-_- yaaa ilk gebeliğim olacak siz öyle söyleyince duygulandım inşallah isteyen herkese nasip olsun ❤️ Yarın dayanamayıp yine vereceğim kan sanırım 🙈AnnelikHayali
AnnelikHayali Happy-_- yarın değil de bir sonraki gün versen daha iyi olur. Sağlıklı gebelik olduğunu gösteren şey iki günde bir beta hcg değerinin iki katına çıkmasıdır. Öyle daha iyi yorumlar yapılabilir gidişat hakkında. 💓☺️
Meltemce Happy-_- 9.28 di degerim canim simdi 3 yasinda oldu bile tekrar hamileyim bunuda 90.5 le ogrendim 2 gun sonra tekrar ver 36 37 civari cikmasi lazim
Happy-_- doğru söylüyorsunuz 2 güne iki kat artış göstermesi sağlıklı hamilelik demek miş ama çok heyecanlıyım 💗💗AnnelikHayali
Happy-_- maşallah inşallah sağlıklı hayırlı evlat olur hepimiz ki çok sevindim umarım benim kan değerlerim de düzenli bir şekilde artar 💞☺️aysenunur
Happy-_- maşallah kocaman olmuş bile ister istemez korku sardı beni ☺️ İnşallah ikinci evladınızı hayırlısıyla kucağınıza alırsınız ❤️Meltemce