Yildiz2133 29+4te kontrolümüz var ama ben çok merak ediyorum ortama kaç Gr olmalı bebeğin kilosu diye 29/30 haftalık bebek kilonuz kaçtı
Babytospik Yildiz2133 Nur000 benim de oyle 29 hafta 1250 dr. Kilosu az dedi ..ceviz yemekten tiksinidim. Cevizi nasil yiyebilirim onerisi olan vars cok memnun olurum
BelisinAnnesi Babytospik Nur000 biz 29 da 1.400 gramdık çok iyi demişti .. Ceviz için önerim ıslatıp ye canım birde güzel oluyor . Ya da çiğ badem ye
BelisinAnnesi Yildiz2133 çok iyi gayet iyi demişti . Zaten daha fazla olursa ileri hafta oluyor . Bu da şekeri tetikliyor
Yildiz2133 Babytospik yoğurtlu mezelerde yada avakado yiyorsanız onun içinde yada sabah kahvaltısında balın içine atarak yiyebilirsiniz
Nur000 Babytospik benimde çok midemi bulandiriyor ceviz. Suda bekletip yiyorum ağır yagli tadı gidiyor.
esra556141 Babytospik benim bebeğim 1 hafta ilerden gidiyo illa ceviz yemeniz sart değil kendinizi zorlamayin bende ilk 3 ay hep yedim artik yiyesim gelmiyo fındıkla devam ediyorum ondanda bikamamak icin sürekli yemiyorum çünkü bademle kajudan tiksindim resmen ağzıma süresim göresim gelmiyo ilk 3 ay hergun yedigim icin..muz ve kaşar da kilo aldiriyo diye biliyorum
Zeynep616161 Asya61 benimde 30da 1300 idi biraz düşük demişti, 33+5 de 1700 gram oldu, düşük kiloda dedi, sizinde gelişiminz zayıf idi de sonra mi toparladınzacaba
Asya61 Yildiz2133 kiloyu çok sorun etme son haftalar çok alıyorlar ben 2500 bile doğmaz diye düşünüyordum bi anda kilo almaya başladı