Kbrakayan Merhaba kızlar Bursa şehir hastanesine yaklaşık 1 aydır randevu alamıyorum 1 ay içinde alabilen ve yakın zamanda hastaneye giden oldumu lütfen yazarmısınız 😔
Meltemce Ben almis Kbrakayan ben almistim canim ayin 17 sinde gitmistim serday türklaya vardi asla randevu yok hic bi sekilde mudanyadan buldum ayin 15 ine o zaman mudanyaya gidecegim her gun saat 4 ve 5 arasi mhrs ye gir oyle bak
Merve2Asel Kbrakayan en son Nisa’n 21 de gittim hep talep açık asla randevu açılmadı gittiğim doktora Salı günü ayrıntılı randevum var o gün ordaysa ugruycam doktora alır mı bilmem 5 aylık oldum daha cinsiyet bilmiyorum bulamazsam hayat hastanesi gidicem yapıcsk bsey yok
Kbrakayan Merve2Asel bende bi türlü randevu alamıyorum canım 6 aylık oldum bende ayrıntılıya girmem gerekiyor şehir hastanesine bikere gittim daha randevu alamıyorum
Merve2Asel Kbrakayan ben 21 inde aldım ordan randevu 18 22 arası oluyor sen tam22 haftalıkken denk geliyor şanslısın dedi kayıt açan bayan yani senin ordan bulman zor bence doktor al dedi iyi ki demiş bende kalıcaktım çok sıkıntı bu ara