Gul76 69eyma öyle düşünme iyi düşün iyi olsun neden öyle dysunuyosunki hic bisey olmaz allahin izniyle içini ferah tut dua et bol bol
SedaCeki 69eyma suan icime degil kasıklarıma sıkıntı giriyor ilk defa bu gece oldu acayip bir batma hissi sol bacagimi oynatamiyorum bile… manevi anlamda ise hic skntim yok asiri merak var neler yasayacagim meraki akisa biraktim.
senem1234 Sıkıntı , stress , heyecan , korku, mutluluk vallahi bütün duyguları aynı anda yaşıyorum. Ama kötü düşünmeyin. Allah hepimizin evladını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Doğuma ne kadar kaldı bu arada ?
Eski9 69eyma bnde korkuyorum evde 5 yaşında kızım var onu birakicam bana bebeğime birşey olur mu korkuları falan geriliyorum hem heyecan hem gerilim az kaldı son 3-4 hafta
Emine_2020_robin Tatmerve Al benden de o kadar bende aynıyım bende korkuyorum ALLAH hepimize yardım etsin inşallah 🤲🤰
Glsmcglr Çoğu geceler sebepsiz ağlıyorum, korku basıyor 😔37 haftalığım her şey tamam bebeğimizi bekliyoruz. Zaman çok daraldı
Beyziikoo 69eyma Evet oluyor tabiki, mesela benim doğumum 41.haftayı buldu ve son iki hafta aşırı srtesli geçti kimse görmesin üzülmesin diye gizli gizli ağlıyordum hep. Gelmeyecek mi bir şey mi olucak iyi mi şu an neden ağrım yok belirtim yok özele gidip sezaryen mi olsam neler geçiyordu aklımdan 🥺🥺 Ama bir vakti var işte o vakit gelince geliyor minnaklar😍😍 Sağ salim doğsun inşaallah üzülmeyin stres etmeyin 💜
Beyziikoo 69eyma Normal bunları hissetmeniz doğum çok farklı bir şey ağır bir psikolojisi var ama dogurun hepsi geçecek inşallah 🤲🏻😍