Karadumansu bende 2 hafta önce doğum yaptım cnm spinal olarak SANa ilk tavsiyem gaz çıkarmak için çörek otu ilk 8 saat bişey yedirmediler doğumdan sonra yemek yiyebilirsin dediklerinde ilk 1 çay kaşığı çörek otu yedim kayısı dut kompostosu yedim tavuk çorbası yedim bunlar bem gaz çıkarmanda hemde sütün olmasında yardımcı olur ben kahve aldım ama gerek kalmadı başım ağrımadı benim termosla su almıştım yanıma bol bol humana içtim be 8 saat sonra hemen ayağa kalkmak istedim bol bol yürü cnm istersen konserden destek alabilirsin karnını sıkmadan tutması için ben taktım ben 37 haftalık doğum yaptım ona rağmen sütüm gelmişti ilk yarım saat emsin dedi hemşire sık sık emzirdim dakikalarca göğsümde kaldı kızım birde doğumdan bir kaç gün öncesi bağırsaklarını boşaltmaya yarıyacak şeyler ye ki tuvalete çıkman kolay olsun bn 8 saat sonra hem gazımı çıkarttım hem afedersin tuvaletimi yaptım bol su iç aklıma gelenler bunlar 🥰…. hayırlı doğumlar şimdiden rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin evladınızı sakin olup o anların tadını çıkar çok güzel duygu hiç heyecan yapıp korkma ameliyat sırasında sabit bi yere bak kafanı sağa sola çok oynatma baş ağrın olmasın