mervedemirkol Merhaba güzel anneler. 32 +2 günlük hamileyim. Ellerim ayaklarım 2 gündür yanıyor özellikle gece sebebi ne ola ki? Şekerim çıkmadı her ay tahlillerim çok iyi temiz şükür. 3 lt su içiyorum günlük ama iki gündür yanıyor Yaşayan var mı ödem mi acaba?
Burcuckmk mervedemirkol hayatimda yatarken corap çıkarmayan ben ayak yanmasından dışarı çıkmadigim surece ayağıma bisey giyemiyorum 😂
Emine_2020_robin mervedemirkol vücuttaki kan fazlalaşınca ve daha hızlı akmış olduğu için böyle oluyor benim de aynı 32. Haftadayım el ayak yanıyor soğuk suya sokuyorum ayaklarımı ellerimi
SevincGancali mervedemirkol bende ilk haftalardan beri ayaklarımın altı yanıyor. Özellikle geceler. Şu an 19.haftadayım
Karanfill Evet bende öyleyim deli gibi yanıyorum 😅 özellikle ayaklarım. Bendede çıkmadı şeker ama araştırdığım kadarıyla normalmiş. Ödem olsa şişlik olur
mervedemirkol Karanfill Şişli yok sıcak sadece şu an ellerim ateş. Yıkayıp yattım ayakları falan yataga girene kadar alev 😃😃
mervedemirkol Burcuckmk Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah kızlar 😃 sıcak havalar da başladı İtalyada yaşıyoruz bir de biz sıcak 😃😃
Burcuckmk mervedemirkol ben doğurmayı bekliyorum ne guzel sıcaklar gelmeden doğcak diyordum ama tık yok 😂
Burcuckmk mervedemirkol gunler gelip geçiyor bende en son 100 gun kaldığını hatırlıyorum suan son 8 🙈
mervedemirkol SevincGancali sag salim kavuşalım inşallah yeni başladı benimki birkaç gündür var. 32 haftayı doldurduk🥰
psychologist mervedemirkol ben okumuştum el ayak yanması olabilir yazıyordu ilerleyen dönemlerde normalmiş🤷🏼♀️
kaderelmci mervedemirkol hamilelik öncesinden beri var hamilelikte de devam ediyor benim şekerim de yok