2inciannelik Böyle olan var mı güzel anneler nasıl duygu iki erkek annesi olmak . Kız istiyordum rabbimden hayırlısı buymuş 🙏🙏
Angela 2inciannelik Benimde ikinci kızım geliyor nasipse. Saglikli olsunlar da canim başımız üstüne 💜🌸
Annecik_ 2inciannelik bu benim ☺️ Benim de gönlümden kız geçiyordu ama bir oğlum daha oluyor canına kurban annemmmmmm
Yavuzun1annesi2 2inciannelik benimde şuan bi oğlum var 14 haftalık hamileyim bende hayırlısıyla kızım olsun istiyorum tabi rabbim hakkımızda hayırlısını versin 🤲🤲😃😃
Hilal_cskn38 2inciannelik bende aynı durum çok ümitlıydım koz dıye ama erkek olsun sagglıkla gelsinler
Dilara8228 2inciannelik İnsan her iki meyveden tatmak istiyor ama Rabbım ne isterse onu veriyor aratmadan verdiği için hamd olsun 🤲 Bende 3. Bebeğimi kız düşüncesi ile yaptım oğlum oldu 22 günlük şuan yani 3 erkek annesiyim 😂
Merve2Asel Benimde kızım var 2. De kız olsun istiyorum nasip haftaya ayrıntılıda söylerse öğrenirim artık 🙈
2inciannelik Seliss_61 ne aldınız bebeğinize yani alışveriş yaptınız mı büyükten kalanları mı giydireceksiniz merak ettim
Biranne2meyve 2inciannelik bir kızım vardı benim hep kıza odaklandım yine hamileyim hatta kızım diye sevmiştim bi ara bi gittim erkekmiş şok oldum hiç beklemiyordum sanki kendimi sadece kız annesi gibi görmüştüm 😅😅😅
Merve2Asel 2inciannelik tabi hayırlısı ama duam bu yönde 10 çocuğum olsa hepsi kız isterim nasip rabbim herkese gönlündeki nasip etsin
Annecik_ 2inciannelik ben de üzüldüm allah yukarıda isyan de etmedim ama içim bir burkuldu. Sonra bir rüya gördüm anlatmayayım hassas ağla ağla vazgeçtim bu düşüncelerimden.