Seliner Canım anneler 1 saattir karnım 10 dk da bi titriyor. Titremesi de 30-40 sn sürüyor. Daha önce de oluyordu ama ilk kez bu kadar peşpeşe oldu. Ne olabilir biliyor musunuz? Biraz bakındım kordon vs demişker ama makul gelmedi pek. Ne diyorsunuz 🤗
Seliner Dilara_guess kötü bi şeye yormadım açıkçası normal bi harekettir diye düşündüm ama nedir acaba 😍
midekoruyucu Seliner titremeye herkes kordonuyla oynuyor diyor 34+5teyim hiç hissetmedim öyle bişey çok merak ediyorum 😁
midekoruyucu depsizoo ay yok bacım hiç öyle bi hissiyatım olmadı 😂 çok merak ettim ama ı ııhh 😅 bi tek şu elektrik çarpıyo gibi olan şey çok oluyo, doktora sordum napıyo da öyle oluyo diye, bi yerini çarpıyodur normal önemli bişey değil olur öyle dedi 😂
Seliner midekoruyucu o nası bi şey ben de onu merak ettim 🤣 valla titreme gerçekten bildiğimiz telefon titremesi gibi. Yani bugün biz yapamayız heralde 🤣 bebiş nası yapıyo hangi hareketten yapıyo merak etmiştim ama yine kordon demişler hep. Daha da merak ettim kordonla oynayınca nası titriyo ki 🤣🤣🤣
midekoruyucu Seliner valla titremeyi merak ediyorum çok ama gene yok gene , o elektrik çarpması olayı birden anlık düşük voltajlı bişey karnınıza dokunuyor gibi oluyor 😅 bi an sıçratıyor acıtmıyor ama bi tuhaf oluyorum 😂
Dubletombikdoner Merhabalr ablamin 32. Haftada kontrolune gitmisstik 😁😂 tam ultrasondayken titremsti doktora sorduk bebek cisini yapiyor dedi kendini sktığı icin titriyormus😁
Seliner Dubletombikdoner o zaman bizimki maşallah içeriyi çişle doldurdu hhahahahahah baya uzun ve sık sık yaptı 🙈🤣
Dubletombikdoner Seliner bizde cok sasirdik , ilk basta kordonla oynuyorlar diye duymustuk oyle olmadigini ogrenince çokta sasirdik 😁😂
mom77 Seliner yaa o olay cok zevkli ben cok sevıyordum ole olunca kordonuyla oynayıncaolur yazıyordu baktıgımda 😊❤️
mom77 Dubletombikdoner bencede benım cok hosuma gıderdı son zamanlar yapmıyor 20 li haftalarda cok oluyordu 😁💕