minikserce00 Kızlar 37+3 haftalıgım 1 saatır cok şideetli şekilde sancım varya belimden karnıma bacaklarıma vuruyor bu yalancı sancılar çok şiddetli oluyor mu ya
N_A_Z_L_I_M minikserce00 Canım benim belden vuruyorsa seni oturtmuyorsa yalancı değil gerçek sancıdir. Birde dakikalı giriyorsa takip et canım doğumun başlamıştır olabilir.
Zehraaa98 minikserce00 canım yalancı sancım var benımde ama kasılma seklınde karnım sertlesıyor taş gıbı oluyor bazen 5 dkda oluyor bazen 1 saatte ama belıme falan vurmuyor 🤷🏻♀️Hemsıre bana yalancı sancı dusta gecer sıcak suya gırımcr ama gercek sancıysa sud afalan gecmez demıstı
minikserce00 Deletedmom_5 dertist Sumeyraa19 Ozge20ulu N_A_Z_L_I_M Zehraaa98 Kızlar hepınız sagolun hareket degısınce rahatlıyorum onun dısında gecınce belde agrı bırakıyor gelme sıklıgı 6 8 dakika arasında oynuyor bazen cok şiddetli oldugu içinde takip edemiyorum
Deletedmom_5 Yalancı sancı olsa 5-10 dakikaya gecmesi gerekir canım haftanda gelmiş gerçek sancı olabilir
Sumeyraa19 Benim de 4 haftadır yalancı sancım var. Ebe gerçek sancı belden vurur demişti. Sizinki belden vuruyor ve şiddetli doktorunuzun numarası varsa arayın. Yada hastaneyi arayıp ebelere ulaşın
hiranurun_annesi N_A_Z_L_I_M benimde belimin altindan kalcama doğru bi agri var o da sanci mi oluyo acaba cok canimi acitiyo kontrolum cuma gunu bilginiz var mi bu konuda ? Bu arada 38 haftalik hamileyim
svksym minikserce00 hareket ettiğinizde geçiyorsa yalancıdır demiştir doktorum. Gercek sancı dinlenmede veya hareket degisiligiinde gecmiyormus
Zehraaa98 minikserce00 duşa gir cok kaynar suyla yıkanma yınede karnına ılık su tut eğer azalma ya da geçme olursa hıc panıkleme yalancı sancılardır ama baktım suda da gecmedı dinlen iyice pozısyon degıstır oylede gecmezse gercek sancı olabılır Bol bol dua et
minikserce00 Bu arada devlet hastanesi takıipliyım şuan gıtsem bile yollarlar sıklık ve dus sonrasi karar vereceğim
minikserce00 Zehraaa98 sımdi cıktım azalma var gıbı ama bebegim hareket ediyor karnım cok sert o hareket ettıkce aynı sancı gıbı belim vajinam agrıyor biraz rahatlama var duş sonrası ama
Zehraaa98 minikserce00 o zaman yalancı sancıdır merak etmeyin daha bugün konustuk ebe ile bu konuyu yatın ıstırahatınıze bakın kafanıza cok takmayın🙏
Aleynanin_annesi34 minikserce00 çok geçmiş olsun ve RABBİM bir sancı da kurtarsın inşaAllah bende hamileyim 30+3 lütfen banada dua eder misiniz 😊 🤲
N_A_Z_L_I_M hiranurun_annesi Canım gerçek doğum sancıları durdurmaz oturtturmaz kesinlikle anlarsın hafif değildir. Dakika tutmak lazım dakikalı giriyorsa 👍doğum başlamıştır 🥰 Benimde belime sancı giriyor adet sancısı gibi ama hafif ve düzensiz bunlar yalancı sancı Bekliyoruz ne zaman gelir gerçeği diye 🤷♀️
minikserce00 2_pamukannesii valla kendı vasıtamız yok hastanede bayagı uzak beklım biraz daha olmazsa giderız
minikserce00 Aleynanin_annesi34 dualarım sızınle butun Müslüman aleminde bu darlıkta olan kardeşlerimle