Nurayselvi Kızlar mide bulantı hapim bitti eczaneden gidip alabilirmiyim vermiyorlar bildiğim kadariyla reçetesiz peki sağlık ocağına gidince yazıyorlar mi
Nurayaz Nurayselvi kuzum bulantı için trendyolda bulantı ve kusma önleyici bileklikler var . Dene istersen ☺🤗🤗
[silindi] İlaç nedir prilam mı? Eczaneler veriyorlar ama reçetesiz olunca Fuat farkı oluyor biraz daha. Reçetesiz 60 mıydı neydi. Sağlık ocakları da yazıyor ayrıca
[silindi] Nurayselvi ben kullandım aslında bileklere baskı yapması bulantıyı azaltıyormuş o bileklerin de tam orasında sert bir şey var baskı yapıyor fena değil ama benim bulantım has safhadaydı o yüzden çok da işe yaramadı ilaçlar bile yaramadı. Ama denenebilir. Eczaneden 35e almıştım
Laviniaa23 Prilam ı her gün icince Bi sıkıntı oluyor mu hanımlar doktorum yazmıs o ilacı ama sormayı unuttuk
Laviniaa23 [silindi] daha önce hamileliğim de doktor zofer vermişti onu haftada bir falan ic demisti buna sormayı unutmuşum
Laviniaa23 Bende geceleri iki tane iciyorum ama bulantılarım bitene kadar içsem bir zararı olur mu acaba bazı bulantı haplarını sürekli icmemiz önerilmiyor ya o yüzden kafam karıstı biraz