Yahyam_17 Merhaba kizlar dün sezeRyan oldum bugün ağrılarım biraz fazlalaştı üstüne birde öksürük eklendi. Ayağa kalktigim gibi karnıma ağrılar giriyor ve nefes almakta bir kaç saniye zorlanıyorum başına gelen varmı neler yaptınız bu konuda
koala06 Yahyam_17 Bende sen gibiydim canım 1 hafta o ağrıları çektim. Kaburgalarım acıyodu nefes alırken. Sanırım ameliyathanede soğuk aldım. Sırtıma havlu ısıtıp koydurdum eşime bide sıcak su torbası. Öksüremiyodum bile dikişlerim acıyodu. Daha çok yeni bi süre sonra geçer. Bi de yürümek bana çok iyi gelmişti yürüdükçe açıldım ağrılarım hafifledi. Ağrı kesici vermişleri bana sana da verdilerse kullan istersen çok geçmiş olsn.
Senayyalcin Yahyam_17 Bende öyleydim maalesef nefes alamıyordum bu nedenle konuşamıyordum bir kaç gün sessiz sessiz konuştum falan derken 1 haftaya geçiyor hepsi merak etmeyin
Yahyam_17 koala06 ben henüz taburcu edilmedi. Damardan ağrı kesici veriyorlar etkisi geçince tekrar başlıyor rahmim de baya ağrıyor evet bende yürüdükçe açıklıyorum ama dediğim gibi ilk etapta çok kötü oluyorum çok afedersiniz hallen. Tuvalete çıkamadım acaba onu. Da ağrısı olabilirmi lavman yapalım dedilerde ben korktum biraz istemedim
Yahyam_17 koala06 bide benim doktor korse tarzı biseyler tak göbeğin dikislerinin üzerine deyip terlemesin. Hava sıcak. Enfeksiyon kalmaması için dikkat etmelisin dedi yarın bandı acicakmis kesi yeri açık kalacakmış biraz insanda korkuyorum
Yahyam_17 Senayyalcin Ayy insAllah çünkü bizim hastane sürecimiz çok uzun surecege benziyor bebeğim yoğun bakımda bugün riskli bir ameliyat geçirdi doktorlar tam duzelmeyene kadar vermiyeceklermis bana arı benim dikislerden yana sorunum olmasa ilk sezeryanimda o kadar dikkat etmeme rağmen. Enfeksiyon kapmistim