islimm__66 Kızlar ben sürekli uyuyorum gece gündüz yatsamda geçmiyor yani sizce bu normal bir durum mu sürekli uyumak 7/24 uyusam da geçmiyor aklıma çok takıldı ya bu arada 20 haftalığız 😊❣️ 😒😴😴
Morvy islimm__66 20. Haftalarda değilde ben ilk trimesterda heralde günde 15 saat uyuyordum ama yine uykumu alamıyordum işe uyuyarak gidiyordum😅
Kizimablaoluyorr islimm__66 bende oturduğum yerde uyuyakalirdim otobüste bile o yüzden yanlız dışarıya çıkmadım hiç 🙊
Ekvatoral islimm__66 Genelde öyle oluyormuş. Bende ayrı bir dincim. Bir ara benimde sürekli uylum geliyordu o zaman kullandığım ilaçlardandı o. Sabah en geç 7 de kalkıyorum gece yarısından hemen sonra uyuyorum 😂
Sevimgurocak Bende 6 haftalık 5 gün olduk ama 7/24 saat uyku gelıyor nedense yatsam kalksam bile uykumu alamıyorum böyle birşey var mı arkadaşlar ya…
islimm__66 Sevimgurocak Hiç deme valla eşim bile yüzünü göremez oldum diyor adam bakıyor uyuyup duruyom sohbet yok bişi yok oda uyuyor beni uyuyor görünce 🤣🤣😂😂
Leila_11 29+1 haftalik olduk 2ci hamileliyim ve ilk gunden derin uyku uyuyamama sorunu var bende 😄🤭 Derin uykuya hasretim desem yeridir, kus gibi uyuyorum sanki🤦🏻♀️ Ilk hamileliyimde hic boyle sorunlarim yoktu 😥😥
Sevimgurocak islimm__66 bizde de durumlar aynı sizin gibi gerçekten nedense uyku yapıyor ya ilk hamılelıgımde böyle geçti çok pis birşey uyku ya bir yere gidemiyorum gözlerimi açamıyorum resmen iş yapmak bile zor geliyor biran önce iş bitsin ki yatayım çabasındayım 😂😂
islimm__66 Ekvatoral Valla ben gece 11 de uyuyorum sabah 6 kalkıp eşime kahvaltı hazırlayıp geri yatıyom saat 2 ye kadar😂😁 yinede boş alamıyorum uykumu