Oymk_ozg 5 yaşındaki oğlum folik asit ilacimi içmiş öğlen. Ve ben yeni farkettim. Şuana kadar bı etki göstermedi ama bişey olur mu kizlarr
Aylinsemih derya46 ilaç içmiş diyor hanfendi siz yogurt verseydiniz diyorsunuz her şeye yogurt mu yenir ilaç bu
hanimhanimcik bi tane içtiyse birşey olmaz ilaçları ulaşamayacağı bir yere koyun Allah korusun birdahakine daha kötü şeyler olabilir
Ezgice0 Folik asit vitamin bir şey olcağını sanmıyorum doktorlar ergenlikte de büyüme evresinde öneriyorlar 🙄
Oymk_ozg Ezgice0 inşallah canım 🤲öğlen içmiş bu saate kadar anormal bişey görmedim.arkadaslariyla oynadı yemeğini yedi falan
hanimhanimcik Oymk_ozg zaten vitamin olduğu için sorun olmaz, yetişkin vitamini çocuğa fazla gelir ama büyük ihtimal tuvaletini yaparak fazlasını atar bir tane vitmain ile vücudun dengesi bozulmaz tabi daha fazla yutmadıysa
VeraVrea Arkadaslar folik asit ilaç değil yapmayın yav. Bir iki içtiyse bir sey olmaz yediği sebzelerden de alıyor cevizden de zaten
Aylinsemih VeraVrea folik asit takviye edici bir yaptır ve 5 yaşındaki bir çocuğun icemiyecegi kadar fazla da değer tasir