Ikizannesiiiii Humeyra350 dururlar tabi sürekli konuş sürekli doktor bana erken dedi ben onlarla konuştum 37 de gelecekler dedim anne karnında söz dinlerler dışarda dinlemezler demişti.. şaka bi yana erken doğar algısını sil at
Ikizannesiiiii Aysee333 ben 71 kilodaydim boyum 161 93 u gördüm maalesef ama doğumdan sonra hızlı bi rahat 10 15 giidyir.. ilk zamnlar kanama oldu sonra rahattım mide yanması çok yaşadım bide. Tedavi olunca da progestan ile yaşadım maalesef
Bebisininannesi1202 Ikizannesiiiii kaç haftaya kadar progestan kullanıyorsunuz bende 13.haftamdan beri kullanıyorum 20haftalığız
Ikizannesiiiii Bebisininannesi1202 ben son iki hafta kala bıraktım 37 olunca doktor bırakmadın mi yoksa demişti ama bırakmıştım etksii anca geçti sanırım
Bsr2d Aysee333 ben şuan 18. Haftadayım tek yumurta ikizi halâ bulantı kusma devam ediyo ilaçlarla bişeyler yiyorum 😢
Bsr2d Vitamin takviyesi olarak hap yerine toz kullanan arkadaşlar varmı? Hangi vitaminleri alıyosunuz?
Kumsalmasal Aysee333 Haftaya kadar hiç hamile olduğumu bile bilmiyordum o kadarki iyi gidiyordu 30. Haftadan sonra çok zorlanmaya başladım haylada devam ediyor cinsiyerleri de kız
Kumsalmasal Aysee333 Yok öyle Bi uygulamaya rastlamadım bu uygulama dışında başka Bi uygulama kullanmıyorum