Burcuckmk Svda9000 ara ara bebk haraketlerinin azalmasi normal canım bir gun bir gunlerini tutmuyor onemli olan hissedebiliyor olman sevdiğin biseler ye tatli olur meyve olur düz uzan ve karnina minik minik vur dürt onu biraz bak tepki verecektir
Svda9000 Hav12316 benimde 3 gun haretli 1 gun hareketsiz oluyor 29 dayim bugun yok denecek kadar az hissettim
Burcuckmk Svda9000 oluyor tabi 38+5 teyim hala ara ara azalıyor haraketler hatta bugün hic haraket etmedi tam nst ye girdim kıpır kıpır gitti
Hav12316 Svda9000 ben covit tedavisi oluyorum şuan cnm 10 gündür hastanedeyim ondan mı bilmedim daha hareketliydi ama kalp atışı nts hepsi normal çıkıyor çok şükür ama anne yüreği yinede ikna olmuyor
merviskoooo Svda9000 bn ilk 20 haftaya yakın hissettim ama bi gün hissedersem bi gün hissedemediğim oluyordu 30. Haftadan sonra ancak düzene girdi diyebilirim
Morvy Svda9000 ben 24 ten sonra düzenli olarak hissettim her gün kıpır kıpır olan kızım 3 gündür daha az hareket ediyor ettiği zaman sanki daha ağır hareket ediyor 27 haftalık olucaz endişelenmelimiyim acaba😕