Herkese iyi akşamlar öncelikle iki gün önce hastaneye gittim kontrol için önce nst girdim sancım çıktı oradaki hemşire biraz var dedi neyse dedim normal sanırım doktorun yanına girdim sancın çıkmış dedi bebeğe bakalım dedi baktık sorun yok suyum gelmedi nişanım gelmedi kanalada girmemiş çatı muayenesi yapalım Açılma var mı bakalım dedi bu arada ilk kez çatı muayenesi yaptı çatım çok dar ve normal doğum yapamazsın dedi ilişkin de zor geçiyordur senin dedi bnde evet biraz zorlanıyorum dedim neyse üzerimi felan giydim doktorun yanına çıktım sn normal doğum yapamazsın çatın çok dar yapsanda ya çocukta ya da sende bir sorun oluşur dedi sezeryane yönlendirdi Bi gün düşünme süresi verdi çünkü sancım da vardı her an gelebilir dedi ister doğumun başlamasını bekleyin ister yarın erkenden gelin yatışını yapalım dedi neyse eşimle düşündük sabah erkenden yatışımı yaptıralım dedik dün yatışımı yaptırdım ve 9.40 ameliyata girdim 10.30 civarı da çıktım ameliyatım çok kolay geçti kendimi hiç kasmadım kötü şeyler düşünmedim hep pozitif düşündüm oğlum doğdu gösterdiler yıkayıp tekrar gösterip gönderdiler bnde çıktım odama götürdüler baya Bi zaman hiç Bi şey hissetmedim narkozdan dolayı sezeryan dan çok korkuyordum hiç zor değilmiş tek bir zorluğu var sonda takılması başka. Bi zorluğu yok şimdi oğlumla evdeyiz yanıma yatırdım o mis kokusunu içime çekiyorum Allaha emanet olun Allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah sizlere sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplayabilirim😊♥️😘🌼