Asil28 elif987 yumurtlama günüm 18 Mart idi 31 Mart’ta hamile olduğumu öğrenmiştim. Aşırı mide bulantısı vardı. Göğüslerim yürürken bile ağrıyordu.
bebegim42_ canserko benimde işhatıö acayip açıldı inşallah bebek vardır Rabbim hayırlısını versin inşallah
bebegim42_ canserko elimde testim var ama henüz adet günğme 10 gün var bende sabırsızlıkla bekliyorum ilk bebeğimi kaybettim buda öyle olcak diye korkuyorum ☹️
Semiha_ elif987 ilk idrarda silik çizgiyle öğrendim ertesi gün kanda 108 değer ile öğrendim öğrendiğimde tam 29 günlüktü son adet tarihini baz alırsak
Sevde0281 elif987 adete bes altı gün kala uyku baş dönmesi ve yerleşme kanaması yaşadım ayrıca aşırı kasik ağrım oldu benim
Liyuzamom elif987 benim adetime 15 gün vardı göğüslerim de aşırı ağrı hassasiyet vardı. Bi kaç gün sonra meme ucum karardı. Adetime 2 gün kala göğüslerim dolgundu ve damarlarım çok belli olmuştu. Ayrıca çok fazla beyaz sarı akıntım vardı.
Gamzeeek elif987 aynen. Ama iyi olmuyor yaaa kalkınca sersem gibi oluyorsun misafirliğe yada misafir geldiğinde kalsalarda yatsam diye gözlerine bakıyorsun yorgun gibi halsiz gibi oluyorsun gün içerisinde