Serifeberay Benim 9. Ve 10 .haftada kusma bulantılarım çok fenaydı ondan öncesi ve şükür sonrası çok rahat geçti oğlumuz olcak 🙏💙
Vildan51 Nessliihhaann Benim bulantim olmadi ama erkek bebeğim.Ilk çocuğumda da olmadi bulantim o kiz ama bundada olmadi 😂😂
melisa_ozgur_46 Nessliihhaann şuan 18+1 olduk düne kadar gram mide sorunu yaşamadım ama dün ne yediysem dünden belli çok çektim bebeğim kiz😍🥰
Alone Nessliihhaann 1 kız 2 oğlan hamileliğim oldu. Kızda içim dışıma çıkardı hiç geçmedi bulantım doğuma bile affedersin kusarak gitmiştim. Oğlanlarda bulantım çok azdı yok denecek kadar
eeebruuu Nessliihhaann 6+4 haftalık hamileyim kusmam çok fazla degil ama bulantı mahvediyor beni artık doktorum ilaç verdi
Masalinannesi1 Nessliihhaann Kızıma hamileyken hiç bulantım olmadı hiçbir hamilelik belirtim yoktu doğuma kadar 😂 toplam da 9 kilo aldım 🧿 ama bu gebeliğim çok farklı bulantım var ama kusma yok koku hassasiyeti var ve daha 8 haftalıkken şu an 6 aylık gibi şiştim 😔😔😢
2minisinAnnesii Nessliihhaann bir kez bile istifa etmeden mide bulantısı 6 ayda 2 kez yaşayan biri olarak cinsiyet bildirimi yapıyorum bi kız bi oğlan ikiz bekliyorum kesinlikle annenin bünyesi ile akalı bebeğin cinsiyeti ile değil 😊😊😊
elisa123 Nessliihhaann 1 defa kahvaltı yaptıktan sonra istifra etmiştim ozmnda 7 haftalıktım birdaha ne kusma ne bulantı oldu bebeğim kız 🥰🌸