SimgeAydn Hilal-95 daha muayene olmadım. Yarın tekrar kan vericem bakayım değer düşüyor mu. Cuma da muayeneye gidecem. İnşallah kese falan yoktur dış gebelikten korkuyorum
Hilal-95 SimgeAydn dış gebelik değildir ya o çok farklı aynı normal gebelık belırtıleri oluyor amma inanılmaz bi karın ağrısı oluyormuş öle bişey değildir bol bol su iç dinlen ağrısı kesici doktoruna sormadan içme gene kesilmen olmasın içindekini at bence iyice
SimgeAydn Hilal-95 bende adet olacakmış gibi hissediyorum ama hafif karın ağrım var. Dün beta 79 çıktı yarın tekrar baktırcam inşallah düşer kendiliğinden
Damlaa027 Bende kimyasal gebelik geçirdim idrar testinde pozitif çıktı kan tahlilinde de aynı şekilde değer yüksekti ama ultrasonda kese görünmedi ertesi gün yine kan tahlili verdim değer düşmüştü birkaç gün içinde de kanamam oldu doktor kimyasal gebelik dedi
Akturk Ben kimyasal gebelik geçirdim değerim en fazla 1002 oldu ama düzensiz artmalar olunca anlaşıldı sonra düşüşe geçti betahcg
Akturk SimgeAydn hayır sağlıksız gebelik zaten öyle diyolar kimyasal gebeliğe 6. Haftamdı sanırım kanama başladığında
Melisasaaa Hilal-95 aynen canım gittim ama kanama adet gibi başlamıştı zaten doktorda düşükten saymıyo kadınların %70 i kimyasal gebelik yaşıyormuş ama bazıları fark ediyo bazıları fark etmiyomuş bile adet gecikmesi sanıyolarmış sonra adet olunca gebelik geçirdiklerininde farkında olmuyorlarmış