Zeyyyn Prenses21 doğru seçim sütyen seçemiyoruz bence benimde öyle yıldım valla ne alsam kaymaz bilemedim😂
Pamugunannesi1 Prenses21 Göğüs ölçün büyüdüğü için ben normal südyen takamıyorum büstiyer tarzı içinde süngerli olan modellerden kullanıyorum öyle numara olarak beden bilmiyorum M-L olarak alıyorum
Gizemmm12 Prenses21 harfi kilonuzla bağlantılı sütyeni taktığınız zaman sırtınıza uyumluysa harfi doğrudur
Yenihesap Prenses21 sanmıyorum canım harften değil eğer ki sırtı tamsa harf tamdır göğüsler büyüdüğü icin destekli de ortaya doğru daha çok itiyor destekli kullanma istersen ortası biraz daha kapalı straplez tarzı kullan
Ist3434 Prenses21 85 beden olcunuz, harfler cup olcunuz aslinda. Bir magazaya giderseniz tam uygun bedeni size soylerler.
Prenses21 Zeyyyn 85 gogsum tam oturuyo yatinca kayiyo gdiyo gogsum acikta kaliyo ama harf olarak bilmiyoru oyuzdnmi acaba
Zeyyyn Prenses21 harf olarak olabilir denedim öyle de uygun harfi bulamadım sanırım yada kesimlerden mi nedir
Minigimm0611 Prenses21 Ben hiç kullanamıyorum cok rahatsız ediyor sütyen. Hamilelikte bralet kullanıyorum çok rahat ediyorum deneyin sizde isterseniz.