Melikemurat Kızlar çigkofte yıyor musunuz normalde çok sevmem ama bugünlük canım cektı acısız etsiz çiğ köfte den bişey olur mu ya🥺
Mom789 Melikemurat ye ye nolcak haftada iki kere yiyordum ben artık çok yemekten ondanda tiksinti geldi bildiğin düğür ince bulgur salca baharat falan ne olcak sanki
Hknbsr Melikemurat çok canın istiyorsa ye bence. Benimde çok istedi direndim ama baktım olacak gibi değil yedim rahatladım. 😊
MMmommy Melikemurat ye bence bişey olmaz . Ben de her şeye pimpiriklendim hiçbişey yemedim canım çekti yemedim de noldu? Bulantılar başladı o sağlıklı dediğim şeyleri bile yiyemiyorum. :/ Ye afiyet olsun . Ölçüsünde olduğu sürece sorun yok. Çok acı olursa belki midene dokunur
sm21 Doktorum etsiz ve taze yapılmış çiğ köfte yiyebileceğimi söyledi, ben de yiyorum, abartmadıkça sorun olacağını sanmıyorum 🤗
matelove Tazeliğine güvendiğin yerden yiyebilirsin ya da kendin evde yap ben yedim allaha şükür bi sıkıntı olmadı
Leylaalin Melikemurat Evet yine bi çiğ köfte postu 😂😂 bulgurdan ve baharattan ne olabilir ki dışarı da satılan hiç bi yerde etli satılmaz zaten yasak
endobeybi Melikemurat bulgur salça sarımsak zeytinyağı pul biberden en fazla ne olabilir ki yani ye gitsin
a_burcu_bur Melikemurat hiiiiiç bişey olmaz 19+4üm canım istediğinde yedim hem de acılı şalgamla 😝🙈 mideniz rahatsız olmuyosa afiyetler olsun 🥰
Ayse-24 Melikemurat ben yedim ama nasıl güzel oluyor eskisinden bile daha güzel oluyor tadı 😅😅 etsiz yiyebilirsin