Ugurhilal Kızlar ben medicana hastanesine gidiyorum artık doğum da yaklaştı sorum şu 😊 doktorumuzla konuşup fiyatı biraz düşürebilir miyiz malüm doğum ücretleri uçmuş
Kubraglot Ugurhilal hastane fiyatları belirlese de çoğu şey doktorun insiyatifinde ama hastane protokolünde o karışmamak için anlaştıysa belki bisi yapamaz. Ama sormakta fayda var canım inşallah indirim olur😊
Ugurhilal Kubraglot inşallah bakalım biriktirdik bi kısmını ama fiyatı da baya var son zamanlar doktor hastane değiştirmek de mantıklı gelmiyor hayırlısı bakalım 😊
Ugurhilal Teşekkür ederim hepinize hastaneyle görüştü eşim ama hiç indirmemişler fiyatı tanıdık aynı hastanede başka doktor var ona sorduk kendi doktorunuzla konuşun dedi açıkçası böyle yapan var mı diye merak ettim çekiniyorum da şimdi konuşmaya
Ugurhilal Seymamuge eşimle babam da sıkı pazarlıkçıdır geldiler gülüyorlar bi lira inmedi hastane diye 😄 doktorla konuşacağız bakalım
birkedilianne Seymamuge Beylikdüzü şubesinden nefret ediyorum. Para için her şeyi yapan, olmayan hastalığa var diyen bir dikişi bile doğru düzgün atamayan tipler. Ve daha önce acilinde stajyer tarafından taciz vakası oldu bilginiz olsun
Seymamuge birkedilianne bilmiyorum ben doktorumu çok denedim asla para icin bir şey yapmıyor ve zaten testlerimi sağlık ocağında yapıp gösteriyorum kendisi bir şey demiyor ilaçlarımı bile sgknin karşıladığı olsun ek masraf olmasın diyen biri ben çok memnunum kendisinden sizin şansınıza kötü doktor denk gelmiş üzüldüm 😔
AhahHbzhz Ugurhilal benim bildiğim doğum ücretini hastane belirliyo doktor ücrette bisey yaparmı bilmiyorum ama pek sanmıyorum canim
Ugurhilal AhahHbzhz aynı hastanede dahiliye doktorunu yıllardır tanıyoruz o dedi bize de doktorunuzla konuşun diye hayırlısı bakalım 😊
birkedilianne Seymamuge sizin adınıza sevindim. Maalesef bir tek benim değil akrabalarımda da aynı sıkıntılar yaşandı. O yüzden nefret ederim medicanadan
Redpepper Medicana para odaklı çalışan bir hastane o yüzden hiç sanmıyorum. Gerçi pek çoğu öyle de medicanayla ilgili hiç hoş anılarım yok maddi konularda
[silindi] Ugurhilal bilmiyorum ama doktoruma sürekli gittiğim için doğum ücretini sadece 100 lira düşürdü
Ugurhilal [silindi] çok düşürmüş maşallah 😊 ablam da 2.500 sezeryan oldu benim 8000 istiyorlar sürekli de gidiyoruz son zamanlarım olduğu için hastane değiştirmeye de cesaretim yok hiç