Kivirciginannesi_ Okuduğunuz gibi bem nasıl doğum yapicamm. Hastaneye almıyorlar da yarin gidicm bwlki alırlar ama sanmıyorum 😒 hafif hafif belime ağrı girer gibi oldu biraz önce başka bisi yok sürekli bisiler yapıyorum boş boş otrmuyorm da ne yapmam gerekiyooo🤪
kiiraaz Kivirciginannesi_ 39+1 oldum,ben de doğurmaktan değil doğuramamaktan korkuyorum artık 😂 veee egzersiz,yürüyüş,hurma her şeyi denedim. kanalda bekliyor🤷🏼♀️😌
Eymenkuzusu Kivirciginannesi_ bende 40+4 üm oglum gelmek bilmiyor bugün kontrolüm vardi nst ye grdim sancım cikti ama ben bir sey hissetmedim. Doktor aciklik var mi dye bakti aciklikta yok. Hurma yemeye yuruyuse hareketli olmaya ozen gosteriyorum. Ama inat etti gelmiyorum diye umudu kestim bende beklemiyorum artk 🤭
Kivirciginannesi_ kiiraaz ben çok rahatsizim altina çiş yapmış bebeler gibi penguenler gibi yürüyorum daha doğrusu yürüyemiyorum 😄 yarin kontrole gidicem yeter da içeri alın beni dicem😁
matelove kiiraaz ay haftamız günümüz aynı bende sizin gibi her şeyi yaptım tık yok cuma kontrolüm var umutla bekliyorum 😂😂😂
kiiraaz matelove 41′e kadar bekleriz dedi doktorum ben 41′e kadar dokuz doğururum herhalde😂😂son zamanlar hiç geçmiyormuş meğer🤦🏼♀️
matelove kiiraaz banada öyle derse sana eşlik ederim 😂😂 şuan bile sabırsızım ilk çocuk bide heyecan sabırsızlık merak her şey kombo yaptı zaman geçmiyor ufacık bi ağrıda ay sancımı ki saat tutayım diyorum🤣🤣
kiiraaz matelove ahahahhaa benim de ilk ve aynı durumdayım😍😂 Allah sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin tez vakitte 🤲🏻🤲🏻🤲🏻