Deletedmom_5 midekoruyucu Olsun zaten şimdi olmasa elbet olucak bir sey yani kaçsamda nereye kadar 🤷🏻♀️😁
Zehraaa98 Deletedmom_5 nstde kasılmanız cıkarsa 35-34-33 hatta 32 de bıle yapabılır benım sancım 35 de cıktı su an 37+5 her gıttıgımde oldum acılı bı ıslem değil
Mervemercan Deletedmom_5 benimde bu hafta 35. Ci haftam kontrolüm vardı sadece nst ye bağladılar çatı muayenesi yapmadı Dr um
Hatice4446 Alyas22 haklısın ya bende korkuyorum tekrar yaptırmaya Cuma günü randevum var ama baktırmam herhalde
Sedanindenizi Alyas22 Gecmis olsun evet yatis ucretleri malesef yuksek evde dikkat etmek lazim kendimize🙏
dlnyny Bettyoz şimdi ilk kontrolüm 34.haftamızda olacak hazırlıklı gideyim diye merak ettim doktora göre değişiyor anladığım kadarıyla. Teşekkür ederim🙂
eminerol Deletedmom_5 özele gidiyorum ben bekledigm gibiydi tatlı dilleriyle beni rahatlattilar bol bool şu içip dinlenmemi söyledi ebe
Eydr Deletedmom_5 canım bizim bebiş çok geriden geliyordu belki de o yüzden yapmamıştır haftasından 4 hafta gerideydi ama kesinlikle haklısın yinede önceden yapmaları gerekirdi her ihtimale karşı