Emirinannesi03 Merhaba güzel anneler 15 haftalık hamileyim 2 hafta önce uaptirdigim ikili tarama testinde değerlerin normal dedi ama yaşına göre biraz risk var dedi böyle yaşayan ve sonrasijda nasl ilerliyor bu durum
Hilal-95 Emirinannesi03 benim komşum 43 yaşında hiç bir testi bile yaptırmadı riskli dediler her genelik risklidir dedi valla mis gibi bebeği var 🤗 korkmayın kaç yaşındasınız bilmıyorum ama annem bile beni 40 kardeşimi 42 de doğurmuş
Merve_kucuk Emirinannesi03 24 yaşındayken ne gibi bir risk olabilirmiş ki. Nazal kemiği varmı ve ense kalınlığı kaç mm çıktı
Hilal-95 Emirinannesi03 yok artık ne alakası var gayet yaşın normal çok normal bemce bende 40 gelan sandım🤣 hiç korkma valla neden böle bişey demiş anlamadım tabi ben 26 yaşındayım
Emirinannesi03 Hilal-95 yaa normal olarak bakıldığında güzel hiç risk yok dedi ama yaşına göre risk biraz yüksek çıkmis dedi bende anlamadim 😔 Merve_kucuk ense kalınlığı herşeyi normal dedi bakarken
Hilal-95 Emirinannesi03 yaşına göre çıkan sonuç dediyse farkldır canım bişey cıkcanı sanmıyorum genel olarak sıkıntı yok dediyse benim komsumada neler sölemişler yaşına göre yüksek felan sonra hiç sıkıntısız 2 tane kızı var o bana kilodan diyabetden sigaradan bile değişe biliyor demişti korkutma kendını🤗
Emirinannesi03 Hilal-95 çok sağol canm öyle yaa korkutuyolar işte 3.bebegim bu benim digerlerijde herşey normal dedi bunda sadece yaş riski var dedi sadece de korktm asla vazgeçmem zaten
Hilal-95 Emirinannesi03 oy kuzum 🤲🏻 Allah gönlüne göre versin inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin🤲🏻