PapatyaAnne_ 38+4 üz küçük Hanımefendinin gelmeye niyeti yok gibi 😄🤭 hiç bir belirti yok sadece ara ara adet ağrısı gibi sancılar ağrılar oluyor. Sizde durumlar nedir 💐😊
Krizantem_ PapatyaAnne_ Aynı şekilde adet ağrılarım var sadece 38+5 iz. nst de sancım hiç çıkmıyor açıklık da yok 🙄😄
Rumeysagnc PapatyaAnne_ 39+2 den selamlar yalancı sancım var 2 santim açıklığım var rahmim yumuşamamamış daha bebeğime kordon dolanmış daha neler beler ama gelmiyor 🥺
Oziozi PapatyaAnne_ 39 😌hanı kızlar erken gelır derlerdı ya 🤭 kutularca hurmalar yedım gelsın dıye kılo aldım😅hala bısı yok
aslihanakin 40+3 oğlum gelmiyor. Bugün kontrolüm vardı. Sancı çıkıyor nst de ama açılma yok. Bizde bekliyoruz 🤷♀️ sağlıcakla gelsinler inşallah kısa zamanda
PapatyaAnne_ Krizantem_ Geçen gün sancım çıktı bugün gittim sancı yok 😄 neler yapabiliriz acaba açılma olması için
alyagulce Krizantem_ nasıl bir ağrı hiç geçmeyen adet ağrısı mı var , ben de 38 im bilemedim bu yalancı sancılar nereye kadar açılmaya bir katkısı yok mu
Krizantem_ PapatyaAnne_ Merdiven inip cikma yürüyüş squat yapıyorum hurma yiyorum. Doktorum bunlari tavsiye etti. Hiç fayda etmemiş bir de öyle dik merdivenlerden inip ciktim ki acilmam olsun diye yoruldugumla kaldim. 🤣
PapatyaAnne_ Krizantem_ 😂 yaa gelselerde artık kavuşsak bi an önce 🤗 pilates yapıyorum bana mısın demiyor 😄😄
Kubra2335 39+4 ’ten selam 🖐️ Bugün kontrolüm vardı ve belirti falan hiçbişey yoktu . Minnoş kızım 3900 gr olmuş ilk çatı muayenesinide oldum çok korkmuştum ama hiç acımadı boşuna kasmışım kendimi 🤭 normal doğum olarak bekliyoruz bakalım doktorum çok bekleme taraftarı değil ☺️
Minikmucizem24 Kubra2335 merhaba 37.haftada kaç gramdi benim bebeğim 37de 3100 gram di suann 38 im daha gitmedik 39-40 kdr 4000 u geçerse sezeryan olur diye korkuyorum
yldzcskn_43 Bizde 38+6 dayız😊 ne gelen var ne de bir belirti😏 kasıklarım da ağrı var nst de sancı çıkıyor ama açılmam yok bekliyoruz bakalım ne zaman gelmek isteyecek paşam 👶
endobeybi Kader ortaklarım burdaymış 🤡 Dün hurma yedim, üstüne adaçayı içtim, üstüne sıcak duşa girdim, sonra pilates topuna oturdum 1 saatten fazla egzersiz yaptım. Bişey değişti mi derseniz yok şaka gibi 🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡
Krizantem_ alyagulce Geçiyor canım ama bugün daha uzun süreli mesela devam ediyor suan hala ama hafif şiddetli değil. Vardır inşallah katkısı ama benim olmadı açılma
Prensannesii38 PapatyaAnne_ bızde de durumlar aynı canım 38+4 olduk tık yok anlamadım asırı akıntı oluo sadece ara ara da adet sancısı ne su ne Nisan bısey yok oglum 38+2 de dogmustu 1 yasında suan gecen sene ben kızım beklemez dıyodum gectı bile 😅
PapatyaAnne_ Prensannesii38 😄 ne yapsak gelmiyorlar canım bende de akıntı oluyor ama ne su var ne nişan hiç tık yok
alyagulce Geçen hafta doktor bana 4cm yakın açılma var 2-3 güne kalmaz doğum olur dedi hala bekliyorum yapılması gereken her şeyi yapıyorum yalancı sancı dışında gelen yok bugün 38 haftadayım yarın kontrolüm var bakalım.