ACİL!!!!
Sevgili Anneler,Anne adayları canlarım ciğerlerim
Onerinize ihtiyacım var,eşimin garip garip takıntıları başladı,garip diyorum çünkü yazsam cidden anlayacaksınız.
Ve ben 17+2 hamileyim. Hafta demiyor tartışıyoruz,avazım çıktığı kadar bağırıyorum bagirma sus apartman duyacak diyor. Bağırma diil bu kadın niye bağırıyor diye sor bı kerede diyorum. Şekerim 185e fırladı sinirden,kustum. Dün konustugumuz bir konu için söz verip üstünden 24 saat geçmeden aynı hatayı bir daha yaptı. Ben de döndüm buna dedim ki bak senin mucadelen yetmiyor kalkamiyorsun altından. Ben bu ortamda çocuğu dünyaya getirip onun gözü önünde sürekli tartışmak istemiyorum,psikolog psikiyatri artık hangisiyse gidicez ve ben de gidicem dedim. Hadi benim takıntım var tmm gideyim. Sen neden gidicen diyo bana. İhtiyacım var endişelerim var sana yetemiyorum nasıl davranacağını şaşırıyorum olamaz mı dedim. Çok uzun oldu biliyorum,kusuruma bakmayın. Ama yardım edin lütfen,gidecek olsam çoktan giderdim. 3 yıllık evliyim bu arada. Her seferinde devam etmek yürütme kararı almak zorunda kaldım. Çocuk olunca değişir bir ümit belki diyip bekliyorum. Ama inanin artık ne tahammülüm kaldi ne de sabrım. En kotu aileleri çağırıp ben bu işin içinden çıkamıyorum büyüklerimiz olarak bana yol gosterin dicem.
Sizce napiim aile terapisti evlilik terapisti gibi birşey mi alalim yardım olarak yoksa psikolog/ psikiyatri desteği mi?