Minicikkiz Kızlar daha önce doğum yapanlar yazabilirmi ? Ayakta doğum mu daha iyi Yatarak mi ? Bununla alakalı biseyler duydum. Sizlere sormak istedim
[silindi] Minicikkiz Ayakta daha iyi tabiki. Egzersiz, plates, squat, yürüyüş, çömelmek bunlar hem doğuma yardımcı hem sancıyı azaltmak için güzel uygulamalar.
2melekannesi_ Minicikkiz ilk doğumumda yalvarmıştım doktorlara kalkmak yürümek istiyorum diye asla kaldırmadılar kesinlikle yatarak doğum çok daha zor ayakta ya da çömelerek daha doğal bir pozisyonda oluyor vücut. eskilerde öreke derlermiş sandalyeler var doğum için google dan bakarsınız onlar mesela çok uygun doğum pozisyonu için
Siibeell Minicikkiz 6 saat sancı çektim 4 saati ayaktaydım o kadar iyiydiki son 2 saat nstye bagladılar inanılmaz kötüydü lesinlikle dogum sancısı ayakta karşılanmalı sakın yattmayın
Selcann Minicikkiz sorunuzu tam anlayamadım ama doğumu yatarak beklemek mi yoksa ayakta falan gibi mi yoksa ayakta bebeğin çıkışını mi soruyorsunuz? Yani doğum sırası geldiğinde sancı ile beraber hareketler yapmak yuruyus yapmak iyi geliyor daha kolay oluyor bebek aşağı doğru iniyor. Son ana kadar hareket ettim hastanede de hareket ettirdiler yürüttüler vs sonra yeteri kadar açılma ve bebek gelmeye yaklaşınca çatal a oturup ikinma durumu bebeğin çıkışı. Diğer türlü ise sorunuz onu yapan var mı bilmiyorum zor olabilir.
Esraali İnstagramda kadın ayakta doğuruyor hastanede hem de sanırım sancı sırasında gelmiş bebeiş o catala uzanmak kabus oturma pozisyonu daha kolaylaştıracak doğumu bence
Zzeyneptekin Ben yaptim ayakta canim ilk dogumda ayakta sancilari cektim ama sonra catalda dogurdum 2. Hamileligimde ebem o kadar iyiydiki nasil nerde istersen dedi bende ayakta dedim o yere oturdu hic korkma dedi ikinma geldiginde ikin dedi kizimi ayakta dogurdum cok daha kolaydi
Minicikkiz Herkese teşekkür ederim. İşte benimde merak ettiğim ayaktami yatarakmi doğum kolay oluyo. Çoğunlukta ayakta daha kolay oluyomus. 😊 Bende doktoruma bunu sorucam
shinemuu Minicikkiz Hiç bir bilgim yok. Ama babaannem anlatırdı babamı tek başına kapı eşine tutunup ayakta doğurmuş🙈