atlasinannesii Mlktprk ya beni yanlış anlamaynda detaylı da görüntüyü renkli vermiyorlarmiydi bu net olmadığından anlaşılmıyor
Mlktprk atlasinannesii hayır maalesef vermediler😒 detaylı demeye bin şahit ister zaten orası da ayrı🤦🏻♀️
Anesanne atlasinannesii hatır canım o 4 boyutlu ultrason. Ha bazı doktorlar ultrasonun özelliği varsa veriyor. Ama ikisi ayrı olay
Mlktprk atlasinannesii Evet özel de perinatoloji bölümü yokmuş mecburen gittim pek bi faydası olmasada
Anesanne Mlktprk canım devlet hastanesine mi gittin. Onların ultrasonu pek iyi olmuyor. Bence özele git. Ben 14. Haftamda özele gittim ayna gibi net ultrasonu. Devlettekiler maalesef net bi görüntü olmuyor
Mlktprk Anesanne evet devlete gittim canım özel de perinatoloji bölümü yokmuş malesef ki oyuzden zorunda kaldım😒
atlasinannesii Anesanne organlarına bakılan ultrason detaylı olmuyor mu ben detaylı diye biliyorum ona girdgmde yüzünün fotoğrafını vermişti bana doktor renkli olarak
Anesanne atlasinannesii evet o detaylı ama renkli foto vermez herkes. Senin doktorun vermiş şanslısın
Sirius0 Detaylıda bile cinsiyet söylemiyorsa değiştirin o doktoru . Bunun emin olmamasımı kalmış . Benimde bebeğim erkek 12. Haftada kesin erkek dedi doktorum çünkü pipi kendini daha erken belli eder
Mlktprk Sirius0 kendi doktorum değil normal de kendi doktorum detaylı bakmadığı için mecburen almak zorunda kaldım randevuyu🤷🏻♀️
Anesanne atlasinannesii ben devlet hastanesinde yaptırdım detaylı baya herşeyine baktı ama renkli foto vermedi mesela🤷♀️