Peri_ss03 Benim nefes darlığı oluyo bu ara sizler de durum ne iyi geçiyordur inşallah benim 2. Ci gebelik cinsiyeti erkek
MerveKaya38 Peri_ss03 nefes darlığı gece uykusuzlugu kasilmalar yorgunluk halsizlik baş agrisi basladi 🤭
Peri_ss03 MerveKaya38 daha kasılmalar yok bende bakalım ne zaman başlıcak. Bebeginiz gelişimi nasil 🤗
Melikekpln aylul0 bugün kiyafetleri ütüledim daha cantaya koymadim yoruldum vallahi🤔 aksam esimle yapariz cantayi🙂
Melikekpln Kalca kramplari,omuz -sirt agrisi,halsizlik,karinda sertlesme . Omuz agrim cok oluyor nedense. Birde arada kasik agrisi kasiklarima inip kafayi dayiyor galiba canim yaniyor
Peri_ss03 Melikekpln Ay çok kötü ya bunlar daha bende yok bi nefes darlığı neyseki az kaldı doğuma kurtuluruz
aylul0 Peri_ss03 hayır daha hazırlamadım ben ne zaman hazırlarım bilmiyorum ama bir yandan sabırsızım bir yandan da erken gibi geliyor bana 🤷🏻♀️ Haftaya falan belki yaparım
MerveKaya38 Peri_ss03 33 haftaya göre kilosu az degilmi arkdsimin 2300 kilo dedi 33+1 daha ben kontrole gtmedim
Kuzeyibeklerken @Peri_ss03 33+4 gunluguz bıçak saplanıyor gibi oluyor gece uykusu yok ikinci hamilelegim 5 temmuza gün verdiler sezeryan olacak hastane çantamiz bebeğin herşeyi hazır benim bir pijama takımı kaldı çok şükür eşyaları yıkayıp utuledim temizlikte tamam yine doğuma yakın bir dip köşe siler supururum 😂l
Peri_ss03 Kuzeyibeklerken ah benim temzilik var daha 😑 onu halletmem lazım biranonce. Normal doğum benim de 2. Ci