Ben ne zaman doğurcam diye merak ederken o kutsal gün geldi çattı 😁 Hamileliğimin başından beri hep normal doğum diye hazirlanirken bebeğimin iri olmasi sebebiyle sezeryana dönmüştük 1 haziran salı günü doktor cuma gününe planli sezeryan icin gün vermisti tabi ben biraz stres oldum 😁 akşama kayinvalidemlere yemeğe gittik kalabaliktik yemeği yedim ama bebeğim hic durmadan hareket ediyodu bi gariplik olduğunu anlamıştım ve cok uykum vardi iceri biraz yatayim diye gittim yatarken altimdan birden sicak biseyler akti idrarim mi suyum mu anlamaya calistim sonra gelmeye devam ediyodu tutamadim annemi çağırıp söyledim ve ev kalabalikti herkes stres oldu bende cok korktum aglamaya basladim hemen acile geldik ve 5 cm acilmam varmis suyum hic durmadan geliyodu hemen sezeryana aldilar gece 00.15 de doğdu miniğim🥰 bebeğim iri olduğu icin cok sıkışmış ilk doğunca sesi cikmadi cok korktum sonra kendine gelince de ortaliği yikti 😁 tedbir amacli küveze aldilar ama sıkıntısı yok cok şükür büyük ihtimalle yarin taburcu olacağız bende toparlamaya çalışıyorum sezeryan yerim biraz sızlıyor ama zamanla geçeceğini söylüyorlar zamanla iyilesicem insallah darisi bütün annelerin basina insallah🥰🥰