Efenin_annesii Syda01 bende haftada bir iğnesini vurulcam bugün ikinci iğne günüm . Fitili ne kadar kullancam söylemedi devam ediyorum kullanmaya .inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza aliriz bu korktuğumuz günler geçer 🤲😍💮
MMmommy Zhraagk valla o an hangisi iğrenç gelmiyorsa onu yiyorum. O yediğimi de çıkarıyorum. Artık ayağa bile kalamıyorum malesef. iğrenmeden yediğim gek şey patates . Canım bazen şehriye çorbası veya sebzeli pilav gibi şeyler istiyor ama kalkıp yapacak dermanım yok. Dışardan bulabilirsem yiyorum işte… Dün çok fazla erik yedim resmen erikle ayakta durdum diyebilirim…
shinemuu Zhraagk ilk aylar kaşarlı tostla beslenmiştim resmen. Peynir ekmek, tuzlu çubuk, yağsız sade makarna böyle şeyler yiyebiliyordum. Ki yinede çıkardığım oluyordu. Yoğurt yiyemiyordum ama yayla çorbası içebiliyordum mesela. Kişiden kişiye değişiyor sanırım. Allahtan o günler geçti de şimdi ne bulursam yiyorum😂😅
shinemuu Zhraagk 4. Aydan sonra azalarak kesildi kussmalar bulantılar. 5. Ayda bitti yani tamamen. Benim baya uzun sürdü diyebilirim. İnş sizinki tez vakitte geçer.
Zhraagk Bugün domatesten tiksinmeme rağmen domates çorbası içebildim kızlarrrr denemekte fayda var ♥️ Eşim çorbacıya götürmüştü bi kase içtim çıktım hemen
Nesscan Hiperemezis gravardium diyetleri var doktorlar kusmadan birşey yiyemeyen hamilelere veriyor, ben hep haşlanmış patates, sütlü pirinç lapası, kızarmış ekmek, az tuzlu havuç salatalık yiyerek bastırmaya çalışıyordum🙏🏻
Zhraagk Nesscan benim problemim daha çok koku herşey burnuma çok kötü kokuyor kokuda sıkıntı yaşamasam herşeyi yerim çok şükür midem çok az bulanıyor
Sakinem212 Hlyarsln pişmiş yrmek yiyemiyorum kokusu geldiği gibi çıkarıyorum diğer gebelüimde de hep karbonhidrat tüketiyordum kilo bile almadım hamburger , nugget yemeyecm ama mantı makarna gibi şeyleri yiyecem kahvaltı yapamıyorum sadece salatalık ekmek yiyorum .
Hlyarsln Sakinem212 Anlıyrm haklısınz tabıkı meyve bol tuketın derim ustelıkte hamilelikte kabızlıga faln ıyı gelıyr erik faln aynn hazır gıdalardan uzak durmaya özen gosterelım gazlı ıceceklerden sabredelim bnce bırz bebişlerimz için inşallah saglıkla alırz kucagımıza🙏