MinikkMucizem Kızlar dun5+3 ken keseyi gördüm 7.2mm dedi doktor ultrason da da öyle normal mi sizlerinki kaçtı?
Farketmezz MinikkMucizem doktor bi sıkıntı olsa sizi uyarırdı zaten daha çok erken konuşmak için panik yapmayın ilerleyen haftalarda netleşir herşey
Esmakiral MinikkMucizem doktorun sana normal veya değil demedi mi ? Ben hiç takılmadım valla kese ölçüsüne hiç bilmiyorumda doktoruma sormadım da.
HicranKzn MinikkMucizem çok oldu ama hiç söylemedi kese boyunu falan. Şekli düzgünse bi kaç hafta sonra kalp atışı ve fetüsü görmek için çağırıyor. 8mi 9. Hafta mı neydi tam hatırlamıyorum kalp atışı ve kendini gördük
Ruken123 Bence çok normal ya daha 5 hafta çok erken bebek daha pirinç tanesi kadar anormal bişey olsa doktorunuz söylerdi bence yinede telefonla sorun içiniz rahatlayacaksa
Kadirvemalik Doktorun sıkıntı yok normal demisse5tamamdir cnm kendini niye bu kadar yıpratıyorsun? Kalp atışını da görürsün bi kaç haftaya ins
Ssshhh MinikkMucizem takma ben bi kere keseyi sordum doktor ne yapacaksın keseyi dedi daha ilk haftalarda ya çok fark etmiyor yani
Patito__ MinikkMucizem cnm ayni konudan muzdaribim bnmde 5+2 de 5mm cikti dr4- 4,5 haftalik gozukuyor dedi fakat ultrason kagidinda 5+2 yaziyordu bende anlamadim ama cogu insana bakaraktn ufak gibi fakat bole olupta hic sikinti yasamayanda var cok arastirdm
Deletedmom15257 MinikkMucizem az once baska posta dr iyi demissin burda da sadece kagitta yaziyo demessin uffff..
Ruken123 Deletedmom15257 doktor olması gerektiği gibi demiş gerçekten hiç anlamıyorum ne geçiyorsa ellerine
Ruken123 Deletedmom15257 Evet canım okudum ne manaysa hanfendi doktorun dediğini unutmuş bize soruyor bari onuda etiketleyelim o postada gerektiği gibi olduğunu anlasın 😂😂😂🤗
Patito__ Bana da bu hamileligimde dr 5 mm ye ii dedi gecen hamileligimde 6mmye kucuk demisti dr ve kesnlikle gebelk sonlanir demisti ve dedigi gibi de oldu yani drlr gidisata gore soluyo kese buyurse sknti yk buyumesse yeternce o zaman skintiymis