Öncelikle buradan çok güzel şeyler öğrendim o yüzden hepinize teşekkür ederim.🌺
Ben doğum hikayemden öncesini de anlatmak istiyorum ki burda umut da olmak istiyorum benim gibi benzer şeyleri yaşayanlar için. Öncesine 19 haftalık ikiz bebeklerimi kaybettim kanama sebebi ile😔 buraya çok girmek istemiyorum. 6ay korunma söylediler ardına bize. Ama değişen hormonlar sebebi ve ne durumda olduğumu bilmediğim için ben 4.aydan bıraktım ve doktora gitmeye başladım. Kürtaj sonrası rahim duvarı inceligi olmuş. Onun için ilaç tedavisine başladık. Yani sıra yumurta takibi yapıldı.(klomen+estrofem). İncelik çok fazla olduğu için yumurta takibini tamamlayamadik. 3 ay sonrası ancak 7mm oldu. (Klomen+estrofem+çatlatma iğnesi (proluton Depot iğne+progestan)) oluşursa tutunması için de iğne sonrasi kullandım. Çok şükür o ay mucizem tutunmayı başardı bana 🥰 güzel rahat bır hamilelik dönemi geçirdim şükürler olsun.
26.haftadan itibaren normal doğum gozukuyodu ancak çatı muayenesinde on kemik basikligi sebebiyle uygun olmadigi için sezaryen doğuma karar verdik. Bende artık beklemek istemedim.
38+0da hastaneye yatisim yapıldı. Ameliyathaneye giderken bütün duygularım karma karışıkti heyecan korku stres mutluluk Hepsi vardı 🥺 hazırlıklar yapildi. çok sürmeden oğlumu gösterdiler. O an sadece Allah’ım şükürler olsun diyebildim. Gözyaşlarımi tutamadim. Kavuşmak için artık sabırsızlanıyodum dikim bitsin diye. Oğlumu giydirip getirdiler yanıma. Yanağıma koydular. Sıcacık ipek gibi opmelere doyamadım bı yandan da ağlamaya 😢😢 doktorum en son kucağına alıp babasına götürmeyi söyledi. Benden önce babamız aldı sonra kapıda beni beklemiş çıkınca direk görmek de mutlu etti. Sonrası narkoz sitmadi ağrılar uyuşukluk o ağrıları tarif edemem. Bugün hala ağrılarım devam ediyor desteksiz hareket edemiyorum. Ama herşeye rağmen binlerce şükür ki oğlum sağlıklı ve benimle 🧿💙🤲 Anne olmak çekilen bütün acılara ağrılara uykusuzluğa yorgunluğa rağmen dünyadaki en güzel şey🧿
Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin bu duyguları yaşamayı 🤲
Uzun oldu hakkınızı helal edin.😇 Sormak istediklerinizi de seve seve cevaplarım. Okuduğunuz için de teşekkür ederim 🌺😇🎉💞