Sesee Meraba güzel anneler , ilk hamileligim oldugu icin bazi bilgilere ihtiyacim var sut sagma makinesi almalimiyim , birde biberonu hemen kullaniyirmuyuz
Sbhtzmn Sesee cantana koy mutlaka hastanede oluyor ama kendinin olması daha konforlu yattıgın yerden sagrsın. Bizim hastanede ayrı odaya gidiyosun mesela ben istemedigimden götürcem yanımda
Girlsmomm Sesee ben çalıştığım için aldım almışken de çantama koydum sezeryan olma durumu var hemen gelmezse diye sağmak iyi geliyor diye söylediler
Rabia112 Sesee Ben biberon ve emziği hastane cantama koydum ne olur ne olmaz diye. Sağma makinası da bence hastanenize sorun derim çünkü bazıları veriyor bazıları bizde yok diye vermiyor
Msd26 Sesee ben hastane çantama koydum ama tabi süt birden gelmiyor bebek emmeyi kavramayı tam bilmiyor ilk doğduğunda sağma doğru değil bebeği boğacak kadar cok sütünüz yoksa. Süt olmasada bebeği her iki göğsü 10 15dk emzirşyorsunuz hem bebek alıştırma yapıyor hemde sütün inmesi içim uyarı veriyor hem o uyarı Rahmi bile topluyor. Biberonda koydum zaten emmeyi bilmeyen bebeğe biberon verince sizin göğsünüzü almakta zorluk çekecek sizde zorlanacaksınız. Benim ilk gün sadece damla şeklinde geldiğini gördüm sürekli emzirdim emzirmeden sonra hemşire oldugum için enjektrle verdim siz kaşıkla verirsiniz biberonu mama için kullandık sadece çantanızda olsun. Süt sağma makinesi ise evde sütüm gelene kadar yardımcı oldu sütünüzün tam geldiğimden emin olduktan sonra onunda bi süreliğine işi bitiyor
Sesee Sbhtzmn Aynen bende ilerde ise baslicam nasilsa bastan alayim sutum cogalir belki bastan saginca hangi marka aldiniz acaba
Rabia112 Sesee ablam bebeği küvezde yattıpı için yirmi gün sağdı. Göğüs ucu büyüdü ve maşallah sütü fena geliyor 😄 sağmak çok iyi ve faydalı
Girlsmomm Sesee lansinoh aldım 2 Li elektrikli modeli çevremdeki herkes bu modeli aldılar çok memnunlar bende aldım