Gulsah03p Zeynepyrdnkl ne demek canım hepimiz anneyiz dünyanın en güzel hissini paylaşıyoruz benim 2 ci hamileligim o yüzden tecrubeliyim sormak istedigin bisey olursa burdayim🥰
Asli231 Zeynepyrdnkl hayır acıtmıyor ama tuhaf bir duygu iki parmağını baya götürüyor ileriye doktorum yaptı benim içerde parmağıyla ölçtü 1dakika sürmüyor işlem eldiven giyip jel sürüyor ama catıdan sonra eve gelince ara ara agrılarım başladı
Asli231 Ebe bana su geldiğinde çişin geliyor da tutamıyormuş gibi hissedersin dedi berrak diye biliyorum
Zeynepyrdnkl Asli231 yarın dogurursam herkesi bilgilendiricem🙈 işin kötü yanı yarın ablamı havaalanına almaya gidecektim umarım o zamana kadar dogurmam bence ya ,🙈😂
Gulsah03p Zeynepyrdnkl agrın artmadıysa doğum yok cnm ama tetikte ol yarında gelmese anla yalancı sancı 😊
Rumeysagnc Zeynepyrdnkl canım ben 3 gündür sancı çekiyepum hep yalancı sancı bi türlü gerçek sancıyı yakalayamadım benim de uzanınca geçiyor kalkınca aşırı sancım oluyor merak etme hemen doğuramıyorsun
Zeynepyrdnkl Gulsah03p muayeneye geldim ne acilmam var ne suyum gelmiş ne sancım var hiçbiri yok 😂 dogurmuyorum
Zeynepyrdnkl Gulsah03p 40 haftayı da bitirdik bugün 10 da randevum var bakalım doktor ne diyecek hala gelen giden yok🙈😂
Gulsah03p Zeynepyrdnkl aaaa gerçekteki gözün aydın kuzum allahım analı babalı büyütsün ınslalah nasıl geçti dogum🥰