Zeynepyrdnkl Rahim kısmına 5 dakikada bir vuran bıçak saplanmasi gibi acı tuvalete otururken çoğalması sancimidir bu kızlar
Nurssss Zeynepyrdnkl haftanız doğum olabilecek bi hafta düzenli geliyosa doğum başlamıştır yani bence doktorunuza haber verim
Mom72626 Zeynepyrdnkl canım benim de öyleydi 38. Haftada kontrole gittim acil doğuma alındım. İstersen doktoruna bir sor ve git
Esraali Zeynepyrdnkl git gide siddtleniyorsa hemen hastaneye gidin yalancı sancı da olabilir aöa bi dr gidin gecmiş olsun
Zeynepyrdnkl Nurssss ilk lavobaya oturduğumda başladi sonra yürürken devam etti az önce ayağı kalktım yine battı şuan yatıyorum ufak haraketimde batıyor
Dubletombikdoner Zeynepyrdnkl her an olabilirse olabilir tabi , 38 haftaliksiniz neye 12 gününuz varmis sezeryan tarihi falan mi verdi 🤨
Asli231 Kasılmalarınızın dakikasına bakın düzenli ararlıklarlA mı ona bakın düzenli aralıklarla ise doğum başlamış belden Rahime kaşıklara vuran bir ağrı mı
Zeynepyrdnkl Dubletombikdoner yok tahminen 40 haftalık olarak hesapladı yani 12 gün sonra 40 haftalık oluyor 41 de olabilir dedi 38 dede doğabilir dedi
Dubletombikdoner Zeynepyrdnkl doktorunun numarasi varsa ara , bilgi al bide sicak dusa gir , eşyalarını topla hastaneye git derim 😊hayrli doğumların olsun insallah bi avazda dogur
Snsksis Zeynepyrdnkl bende ayni durumdayim canm kasigim batiyor cocuk hareketi varsa hissedyorsan gtme hemen yalanci kasilma cocukta hareket yoksa git hastanye
Asli231 Zeynepyrdnkl nişan ve su gelmeden de doğum başlıyor doktoruna haber ver ama hastaneye hemen gitme evde yatma yürüyüş yap gezin duşa gir sıcak suyu karnına tutma bel altına tut sonra git erkenden gitsen de hemen doğurmayacaksın evde biraz açıklığın olmasını sağla
Zeynepyrdnkl Dubletombikdoner bende heyecanlandım ama.suan tutuldum sanki kimseye haber veremiyorum🤦😂😂
Zeynepyrdnkl Masal53 😂😂😂 burda doğurcam doğumda yazmaya devam edermisim 😂 valla birde yalancı sanciysa insanları boşuna telaslandirmak istemiyorum
Kayasbht Masal53 sancı gelir gelmez doğurulmuyor merak etmeyin 🤣 onun bile bir süresi var rica ediyorum biraz eğitim alın araştırın sonra insanlara da böyle garip yorumlar yapıyorsunuz telaşlandırıyorsunuz