Rabismomm4 busegrr benim oğlanın da öyleydi kız dediğinde bişi yoktu ortada erkek bebekler iri olur seninki de yiğidin malı ortada olur demiş 😂😂benim oğlumun da hep ortada hiç kapatmadı 💙
Nur_tanem busegrr aminn canım Allah razı olsun tüm melekler sağ salim anne babasına kavuşsun inşallah 😇🤲 çok net değil görüntü bende çözemedim bizimki hep önde gelişimi mesela erkek çocuğu daha iri olur dedilerdi bana ne kadar doğru bilmiyorum da öle de gidiyor kemik yapısından yine biliyorlar biraz daha sabredeceksin ayrintilida kesinleşir inşallah 🤭🤭
Nur_tanem busegrr geçiyor bir ay değil kaç aylar geride kalıyor sabır beklersin kuzum hayırlısını dile Rabbimden 🤲😍🧿
Seyda2345 Nur_tanem Ahaha ne güldüm ya 😂Allahda seni güldürsün sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah
Nur_tanem Seyda2345 aminnn Rabbim ağlatmasin mutluluk göz yaşımız olsun olacaksa canimm 😍😍🧿😇 birazcık doktorum da kafa dengi benim gibi eksik 🤣 her muayenede bı laf ediyo alt takımları bozariz iri olursa diyo eşimin yanında normal yaptırmam diyo öle bakışıyoruz artık tabi tıpta ayıp yok ama bize anormal geliyo kızarıyorum ben hemen çok fazla beyaz tenli olunca 🙈🙈🙊🙊
Ozge98 busegrr 23 e kadar kesin olarak öğrenemedim maalesef tıpkı sizinki gibi bariz bi çıkıntı vardı ama diğerleri gibi büyük bi çıkıntı da değildi detaylı da bile ultrason yapan uzman net söyleyemedi en son kendi doktorum kızdır bu sen ona göre hazırlık yap dedi bakalım doğunca bir sürprizle karşılaşmayız inşaAllah 😂
busegrr Ozge98 ya belirsizlik varsa iş daha karışık oluyor bence zor sizinki insan ya sürpriz olursa diye düşünür🙊 ama eeenn hayırlısı olsun hakkında🥰 bakalım bizim detaylıda kesin olarak erkek dicekler mi ona göre inanıcam, şuan inanmıyorum😂
Ozge98 busegrr aynen öyle odası kıyafetleri her şeyi kıza göre yapıldı son haftalardayım zaten umarım bi sürpriz olmaz 😅
patuli busegrr inşallah 🤣 bizimki yüzünü kapattı tam göremedik o gün, gözünü görsek ağzı burnu kapalı, ağzını görsek gözü burnu kapalı idi. Yaramaz hiç de oralı olmuyordu ne yaptıysak tam açmadı 🤣🤣