SelenaYz 39+4 de kontrole gitmiştim hiçbir Doğum belirttim yoktu, o akşam nişanım geldi ve ben oturup hüngür hüngür ağladım, ya yapamazsam nasıl olacak bana bişi olursa bebeğime bişi olursa diye..sonra bunca yıldır o kadar çok insan başarmış ben de başarabilirim dedim.. ertesi gün kontrole gittim tekrar.. sancı yoktu , açılma yoktu üstelik bebek hala yukardaydı.. napacam derken gece sancım başladı ☺️ 2 cmle hastaneye gittim, 4 cm olunca epidural aldım.. bu sürede dinlendim bol bol.. toplam 7 saat sonunda açılmam tamamlandı, doktorum epidurali kesti.. sancı hissedince doğumhaneye girdim.. o an bile iki sancı Arası hiçbişi yokmuş gibi sohbet edebiliyordum..bu arada bebeğim hala tam olarak inmemişti🙄 3 ıkınma sonunda oğlum doğdu.. ne sancı kaldı ne acı.. sanki Doğum yapmamış gibi oldum bi anda.. şuan 2. Bebeğimi bekliyorum.. sezaryen olma ihtimalim var, umarım normal yapabilirim tekrar diye dua ediyorum..yaşayabileceğim en büyük mucizeydi, tekrarlamak Harika olacak ☺️☺️ Biraz uzun oldu ama umarım mükemmelliğini anlatabilmişimdir.. kendinize ve bebeğinize İnan’ın, gerisi öyle kolay olacak ki ☺️