Birann Dubletombikdoner 🤣🤣🤣 evet baslarda bende eşime soylemeye utanmıştım salak dicek adam diye en son soyledim son bir ay araba yıkatmaya giderken benıde götürdü izledim hep🤣🤣
Dubletombikdoner Birann yaaa cok guzel bi dusunce 🤣 hahahah 😁😂 bizde hep benzin doldurmaya gidiyoruz 😁😂
Sterre Dubletombikdoner En azından hatırlayacağınız güzel bir hatıra kalır🙈 Ben gülerek anımsıyorum. Hamilelikte 40 kiloya yakın kilo aldım. Onu da yemezsin be kadın demiştim😂 Ki normalde çok zatıf ve yemek yemeyi görev olarak yapan biriyim ama hamileliğimde yemek yemekten zevk alan insanları anlamıştım😅
Dubletombikdoner Sterre gercekten 40 kilo mu aldiniz 🤣 yaniniza esli edeyim bende 😁😂 benim sonum o rakam
Sterre Dubletombikdoner Şaka gibi ama evet😂 Öncemi bilen herkes şok geçirdi. Günde 4-5 kilo meyve yiyordum. Hamilelik dışındaki zamanlarımda kapsüller çıksa da şu yemek yeme derdinden kurtulsam diye ağlayan biriyim. Hamilelikte ağzıma bile sürmediğim kuru fasulye yemeğini tabak tabak yiyordum. 30.haftadan sonra annemin yanına gitmiştim. Eşim sonradan gelecekti. Kadın kendi kızının halini görünce eşimi aramış bu kız doğurmadan patlayacak erken gel diye😂😂😂
Alleynaklcrsln Dubletombikdoner bende ağız bakım suyu ve diş macununu yedim yiyicem birde yapıştırıcı kokusu deli oluyorum resmen🤣
Dubletombikdoner Sterre hahahah😁😂😂😂sonra noldu peki kirmiyorum dimi bu konuda sizi , bebeğiniz kaç kilo dogdu 😁😂yediklwriniz size gitmis😁😂 bende asiri kilo aldim 🤣 balon gibi oldum igne batirsalar patlarim ama kendimi teselli ediyorum geri vericem diye verdinizmi
Sterre Dubletombikdoner Oğlum 3550 gr doğdu. Zaten doğum yapacağım doktorum beni görünce kendini iyi beslemişsin dedi😂 Doğurduktan sonra öyle ahım şahım kilo gitmedi ama 6 ayda 7-8 kilo fazlam kalmıştı. Bir yıla yakın sürede kendimi istediğim kiloya sabitledim. Küçüklükten beri zayıflıktan ölecek bu kız deyip vitamin iğneleri yaptılar bana kilo almadım. Doğum sayesinde 50 kiloda sabitledim kendimi😂 Ama ben o kilolarla çok mutluydum yani anlatamam. Yıllarca kilo almak için gitmediğim doktor kalmamıştı. 39 kilolara kadar düşmüştüm. Hamile kaldığımda 46 kiloydum. Şükür 50 ye sabitledim😂 Kilo aldıkça hoşuma gidiyordu benim. Ta ki sezaryen oldum ve o sallanan göbekle baş başa kalana kadar😅
Dubletombikdoner Sterre yaaa , ne kadar güzel 39 nedir vallahi iyikide hamile kalmissibiz diycem 😁😂yaramis size maşallah 😊 allahim saglicakla büyütmeyi nasip etsin çocuğunu 😊 iyi gene 4 kiloya yakin bisey cikmis 😁😂
Sterre Dubletombikdoner Hamileliğin bana en büyük iyiliği odur ya yıllarca alamadığım kiloyu aldırdı😂 Gerçekten sonrasında da çok çabuk gitti. Evet ya iyi ki 4 e yakın doğdu😂
Esilaveannesi Dubletombikdoner az önce instagramda geberik gelin sayfası paylaşmış o sizsiniz sanırım 🤣🤣
Dubletombikdoner Esilaveannesi instagram kullanmiyorum 😁😂inanin olsaydi adim geberik gelin olmazdi 🧐😁😁😁😁😁