Esracolpan Merhabalar hamişler babynest mi reflü yatağı mı kararsız kaldım ikisinden birini almak istiyorum ilk etapta, önerebileceğiniz markalara da açığım🌸
DefneRana Esracolpan sevibebenin yada babyjem in reflü babynesti var alışverişim arasında aldığım en mantıklı ürün kesinlikle tavsiye ederm
Mom54544 Esracolpan Ben ikisinide aldım bimde 50 TL idi reflü yatağı kullanamazsam diye çok para vermek istemedim babynest i Pinterest te görmüştüm yuvarlak açınca da hali gibi oluyo annemin arkadaşı ondan dikiyo 😊
Emirinannesi34 Esracolpan ben reflü yatağını aldım eşiöin yeğeni baby nestt almış hediye olarak. İkisinide kullanırım diye düşünüyorum
Esracolpan DefneRana reflü babynest derken ikisinin birleşmiş hali bi model var onu mu diyorsunuz, ona bende baktım kaç aylığa kadar kullanabildiniz acaba🥰
DefneRana Esracolpan sanrm o evet grisi pembesi var. hep yanımdaydı yatağımda yanıma yatrrsam onunla yatırıyordm benden yüksek oluyordu Allah korusun uyuyakalıp üstüne çıkmaym diye. Sonra oda değiştim bi müddet beşiğinin içine koydm zaten dönemiyordu onunla uyudu. Misafirliğe giderdik başka yere yatrmazdm onda uyurdu puset gibi her yere taşıdım yanlış hatrlamıyorsam 7 ay civarına kadar kullandm
Mucize_anne32 Bende reflü yatagi almayi düşünüyorum besik icine falan da zaten koyarim digeri daha büyük ama şuda var rabbim nasip ederse ben salona kucuk bir besik düşünüyorum yatak odama baska oyuzden babynest almayi düşünmüyorum
DefneRana Medinekk link atamadım canım google reflü babynest yaz e bebek sevi bebe diye hemen çıkıyo ordan ürüne bakıp başka yerden de alabilrsin
DefneRana Esracolpan rica ederim çok kişiye aldırdm hiç kötü şikayet duymadm inşallah memnun kalırsınız
Mom54544 Mucize_anne32 5 10 lira fazla olur ama gelir yine yani küvet setini 10 lira pahalıya aldım bimden ben 2 3 ayda bı geliyo nasılsa