Selmaolmz Kızlar mağazalarda depent bulamadım o yüzden trendoldan alacağım ama hangi be en alacağım bilgim yok 75 kg hangi nedeni almak gerekiyr acaba ?
Taze_gebe Selmaolmz ben 35 haftadayım şu an 70-71 kiloyum burada yorumlarda l veya xl olarak okumuştum 80 üstü kişiler xl diyordu l bize olur ama xl de bol olmuyormuş ben de karar veremiyorum sıksın da istemem bol olsun da istemem 🤣
Selmaolmz Taze_gebe Aynen bende kararsiz kaldım aslında dar olmaması daha iyi bence büyük alırım sanırım
biyologelif Ben şuan 69 kiloyum 7,5 aylığım kardeşim xl almış acaba büyük mü diye açtıö öyle büyük durmuyor
Tugce11 Selmaolmz l beden olur. Ben 82yle l aldım çok rahattı zaten baya esnek lastikli olduğu için. İlk açtığında küçücük duruyor ama giyince tam oluyor sıkmadı da beni
Selmaolmz babycool Ben e ebebkte bulamadım kaçtır bakiyrm hemde zaten trendyolda da gayet uygun 38 di sanırım
YelizAtilla Selmaolmz ben şuan 80 falanım çok okudum yorumlarını falan ben riske girmedim xl aldım denemedim daha l alanlar oldu ama xl alın daha rahat olsun falan çok okudum ☺️ Karar sizin ben doğumdan önceki bedenimi düşündüm 42 iydim doğumdan sonra da 44 bile olsam xl a tekabül ediyordu ☺️
Ebreva Selmaolmz internetten aipariş verebilirsiniz bedenleri üzerinde yazıyor şok markettede gördüm ama oradada var
Merve_kucuk Selmaolmz Biz Şoktan almıştık. Üzerinde bedenleri yazıyor. Ben kendi giydiğim bedeni almıştım 🙂
Merve_kucuk Selmaolmz Evet oldu beli lastikli ya zaten kilot bile giymedim kilotlu depend olduğu için. Ama tavsiyem hem kilotlu depend hemde çırtçırtlı hasta bezi alın 🙂