Roseee9 25+6 dayım bebekte hiç hareket yokken karnıma dokunuyorum ve tekme atmaya başlıyor. Acaba bana mı öyle geliyor yoksa karnıma dokununca gerçekten tepki mi veriyor
zehranurr Roseee9 bende bunu son bir kaç gündür fark ettim. Sırt üstü uzanıp göbeğimi sevince hemen bıcır bıcır hareketleniyorlar 😂😂😂 bence bize tepki veriyorlar 😍😍😍😍
Sinem_58 Roseee9 bizimde kız ve babasının sesini duyar duymaz başlıyor harekete ben nasıl tribe giriyorum ama 🤭
Fatos_teke46 Roseee9 bizimde öyle cinsiyetimiz kız normalde babası konuşunca hareketlenirdi şimdi sadece ben dokununca hareketleniyor kendi Yönüme çektim yaşasın ben 😁😂
Minigim-ben Roseee9 benimki de tam tersi tekme atarken dokunayim hemen duruyor. Hic yüz vermez bize hele babasına hiç 🤷♀️
Dubletombikdoner Haticecakirr cinsiyeti nedir acaba 😁😂bizimkisi kiz acaba kiz babaya cok düşkün olur derler 😁😂ondan mi yoksa bana inat mi anlamis değilim😁😂
Dubletombikdoner Haticecakirr hafta iyi ozaman bana inat degil😁😂 9 ay tasi dogur babaya düşkün olsun olsun bakalim ne diyim 😁😂
Dubletombikdoner Fatos_teke46 nasıl yaptin bacim 🤣kocani eve mi tikmadin 😁 bizede soyle bizde yapalim🤣
Fatos_teke46 Dubletombikdoner kocamla her kavga ettiğimde kızım goruyorsn bak anneni üzüyor diye seviyorum 😂😁 dün baya üzdü beni ayrı yattım bebişim anladı hep tekmeledi mutlu oldum sayesinde 😍😍💖
Dubletombikdoner Haticecakirr asel amine olucak insallah 😊bastan belliydi zaten 😊 aslinda asel fatıma olucakti ama etraf hep fatma dedigi icin degistirdik😁sizinki bellimi maşallah ona 😊
Haticecakirr Dubletombikdoner adıyla yaşasın inşallah çok güzel 👍 bizde Kumsal düşünüyoruz Allah’ın izniyle 😊 çevremiz pek beğenmese de o nasıl isim öyle isim mi olur desede bizim hoşumuza gidiyor 😊
Dubletombikdoner Fatos_teke46 yaa 😊😍hissetti demekki 😊 aman araniz iyi olsun babasina tekme atsin boşver 😊masallaj ona