Smanrsmsk61 28+2 haftalığız tekme attığında bende yerimden oynuyorum resmen bu nasıl bişey sağa tekme atıyorsa sanki beni sağa savuruyor sizede Böyle şiddetli vurmalar oluyo mu😄
Bulutsevdasi Smanrsmsk61 evet keyfini sür bu haftalarınin. 30 haftayla birlikte bu kadar şiddeti olmuyor. Olsa bile bu kadar sık olmuyor. O haftalar çok güzeldi ☺️
Lulemom Smanrsmsk61 sorma benimde öyle. Hatta şuan ters dönmüş sanırım aşağı vurdukça ay diye yerimden sıçrıyorum 😄 acımasızca vuruyor valla 🙊
Krizantem_ Smanrsmsk61 Evet bir de göbek deliğime vuruyor ordan çıkaracak gibi oluyor elini ayagini 🤣
Glbnpk Smanrsmsk61 28 de başladı 35. Haftadayım hala aynı. Çok keyifli ama bir yandan da kolaylıklar dilerim. 😅
Smanrsmsk61 Krizantem_ aynı aynı 1,5 kg çocuksun sen nasıl bu kadar şiddetli vurabilirsin diyorum hatta 😂😂
Smanrsmsk61 Glbnpk ayy çok yaklaşmış sizinki Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰🥰
Krizantem_ Smanrsmsk61 Benim de bebegim biraz minik esime diyorum ki 3 bucuk kg olsa kimbilir nasil olurdu diye 🤣
birprensesvebirprensannesi Smanrsmsk61 30 dan sonra tamamen ayağını karnından çıkaracak gibi hissediyorsun 🤭 34+3 um ayağını hissediyorum elimde 😅❣️ Maşallah 🧿