Amigurumistanne Kizlar bir hafta önce beta 245 çıkmıştı bugün doktora gittik beta 4400 olmuş kese göründü ama doktor biraz küçük gibi falan dedi çok da bakmadı kaldırdı sağlıklı mı sağlıksız mi 2 hafta sonra bakarız dedi 14 ne randevu verdi çok anlamadım ya tehlikeli bı durum var mı bakarmisiniz ?? https://resimyukle.io/r/ZvDVCTtPNg
GamzeBaz Amigurumistanne Canm ultrasonsna bakıp Biz buradan tehlikeli bir durum olup olmadığını bilemeyiz Sen doktorumla ilerlet bu durumu Ayrıca kan değerinde çok normal😊sağlıkla al kucağına
CansuDRY Amigurumistanne Henüz küçücük olduğu için doktorlar çok bir şey söyleyemiyor. Sağlıkla ilerler inşallah. Kalp atışını duyduktan sonra biraz daha rahatlarsınız.😊🙏🏻
Amigurumistanne CansuDRY inşallah canım ya kese görününce bı rahatlariz falan sanmıştım hani direk kese küçük falan değer yüksek diyince panik oldum
Seda_inan Bence bu zamanlarda beklemek en iyisi benim 5 haftaya kadar bebek görünmemişti bile boş gebelik denildi bence iyi düşünün bi sorun yoktur inşallah ve bir doktorla kalmayın asla eğer aklınızda soru işareti kaldıysa başka bir doktora daha görünün