Nzl24 Kızlar medical park hastahanelerinde doğum yapanınız varmı bağzı özel hastahanelerde bebeği yıkamadan getiriyolarmış üzerindeki o beyaz katman bebek için faydalı olup 6 saat içinde bebek vücudu o beyaz katmanı emdiği için ama medical park hastanelerinde yıkıyolar mı yıkamıuolar mı bilmiyorum allah nasip ederse 12 13 gün sonra Elazığ medical park hastahanesinde soğum yapıcamda merak ettim bilgisi olan varsa yazabilirmi?
elif0690 Nzl24 Ben de medical parka gidiyorum.Ama bu konu hakknda fikrim yok..Umarım bilen birileri yardmcı olur..
Nzl24 elif0690 inşallah canım çok merak ediyorum aslında yıkanıp yıkanmaması hakkında kararsızımda hangisini isterdim bana biraz bebeklerin o hali ürkütücü geliyo o yüzden yıkanmasını rahat rahat öpüp sarılıp koklamayı istiyorum sanırım merakımda o yüzden
BehiyeYlmaz Nzl24 ben medical parka gıtmıyorum amaa en yakın arkadasım bursa medıcal paürka gıdıyor ve bu hstane de yenıdoğanlar yıkanıyor
elif0690 Nzl24 Yıkanmasa bile istege baglı bir sekilde belki silinebilir..Kendi canından bir parça olunca öyle gelmez canım😊
oykuannesi Eğer istemiyorsanız hemsire doktorla konusabilirsiniz sonucta sizin istemediğiniz bişiyi yapmazlar die düşünüyorum. Böle bişi duymustum daha önceden
GecesMom Bazı hastaneler yıkanmaması gerektiğini düşünüyor doktordan kaynaklı, bu sebeple yıkamıyorlar, bazılarıda yıkıyor siz en iyisi doktorunuza sorun çünkü doktorunuzla ilgili bişey. Bu sebeple hastaneylede çok ilgili değil en doğru bilgiyi doğumu gerçekleştirecek doktorunuz verir :) benimde aklımda olan sorulardan bu. Doktoruma sorucam en kısa sürede :)
Epelinkiran Ebe bize yıkanmaması gerektiğini söyledi o tabaka onu ilk başta korkuyomuş dış ortamdan hatta 1hafta yıkamayın dedi. Tabii yıkanmasa da bebek silinip veriliyor annenin yanına
Nzl24 Epelinkiran yok ben 1 hafta yıkanmama olayına karşıyım ama bu koruyucu tabaka konusunda kararsızın zaten 6 saat içerisinse vücut o beyaz tqbakayı emiyomuş
Acrbaby Ben bambaşka bişey sorucam şimdi 😄 Genelde yıkanmayıp sadece silerek temizleniyor bebekler , göbek bağı düşene kadarda yıkanmıyor komple .. üzerindeki beyazlıklar bebeğin kıyafetlerinde kalıyor bi kaç kez üstü değişince bişey kalmıyor zaten ama o lekeler kıyafetlerinden çıkıyormu yıkandığında acaba ? İlk doğumda süslü tulumunu vermek istiyorum ilk gördüğümüzde özel olmasını istiyorum minnak kızımın yada düz bişey verip ikinci günmü süslü şeyler giydirsem karar veremedim fikri olan ? Ama ziyaretciler ilk gun geliyor genelde
elif0690 Acrbaby Canım ben ilk hemsireye düz bir takım verecegim..Odaya geldikten sonra süslü tskımını giyer diye düşünüyorum..
Nzl24 Acrbaby canım içeriye normal birşey ver yanına geldikten sonra üzerini değişir süslüyü giydirirsin süslüyü içeriye verme. Birde biz mesela bebeği yıkarız eve getirdikden sonra