NurCeren00 baharyeto123 ben reglme 2 gün kala öğrendim. Evde yapılan testlerde yalancı pozitif çıkabiliyor diye hemen gidip kan verdim (2 gün arayla toplam 3 kere kan verdim)
-nazarozcn_ baharyeto123 cnm bende o haftada öğrendim 3+3 te kan veridm 22.61 çıktı şimdi 3+6 haftalık olduk şimdi kan verdim sonucu bekliym insllj artış olmuştur cnm snde kan ver🙂🤲💓
baharyeto123 Semaemre28 yok vermedim yarın gidicem ama test yaptım tekrar hemde 2 tane bi sabah bi gece koyulaştı çizgi 🙈
NurCeren00 baharyeto123 umarım sağlıkla keseyi görür kalp atışlarını duyarsın 🙏🏻 Daha çok erken. Hemen göremezsen korkma 😍
Sare12 Bende adetime 7 gun kala kan verdım 01 di deger dun verdımde ise kanda 0.200 cıktı gunum gecmesini beklıyorum tekrar gıdecegım kan vermeye sızce hamılemıyımdır? Bende😞)
-nazarozcn_ Sare12 üzülme cnm geç. Dolenme olmuştur adetten bu kaç gün sonra çıkar belki Allah’ım sanada nasip etsin cnm 🥰🙏
esraaa86 baharyeto123 bende aynı testlerde 3.haftada öğrendim bekledim adet gününden bir gün önce kanda beta yüksek çıkınca emin oldum
baharyeto123 esraaa86 testleri tekrarladım renk koyulaştı resmen testin hassasiyeti erken gebelik testi gibi ☺️