Mamienbaby Sude ismini begeniyorum sevdeye cok uygun ama anlami guzel olmadigi icin icime sinmiyor. Yeni uyduruk isimlerde istemiyorum. Hanim sahabe isimlerinden fikir vermek olursa sevinirim.
Didi06 Mamienbaby Sevde ismini ben de çok severim. Ilk kızının adı mı? 😊 Sude’nin anlamı iyi değil Bunlardan biri olabilir: Asude - Yade - Sümeyye - Selcen 🌸🌸🌸
[silindi] Mamienbaby ben de sevde koyacagim tek 😊 bi arkadasm israrla elif sevde koy cok guzel diyor ama ben iki isim sevmiyorum😊
Didi06 [silindi] Sevde tek başına çok güzel zaten. 🥰 Elif bir şey katmaz. Sadece bir harf Elif, sanıldığı kadar muazzam bir anlamı yok.
[silindi] Mamienbaby ya ben sevde koyacaksinz sandim benm ilk kizimin adi beyza 😊betül, hilâl, sare isimlerini de seviyorum😊
Mamienbaby mavi_kelebek467 Benim hosuma gidiyor hafsa ismi ama esim soylerken bile yoruyor insani diyor😁Birde kaldigim sehirde teleffuzu biraz zor olacak f harfinden dolayi
Pinkfloydd Mamienbaby kızımın adı Hafsa hz. Ömer’in kızının adı ve hz hafsanın hayatını araştırabilirsiniz Hafsa sevde de bence uyumlu oluyor ☺️
elisa123 Mamienbaby Hüma da yakışır dini isim deil ama anlamı mutluluk diye gecıyor nette Sevde ve hümâ yakın isimler 🥰