Myworldnms Bebek şampuanı olarak ne tercih ettiniz tecrübeli anneler. Paylaşırsanız çok memnun kalırım zira bu konuda kafam epey karmaşık. Teşekkür ederim şimdiden ☺️
Senayyalcin Myworldnms Ben e bebekten uni baby yenidoğan şampuanı almıştım 200ml olanından aşırı da memnun kaldım bence tam fiyat performans ürünü😊
Yildizanne Myworldnms mustela kullan canım en kalitelisi en iyisi o şuan ve uzun süre gidiyor 5 ay kullanırsin bebege
Myworldnms Deniiiza evet ama fiyat olarak baya yüksek fiyat performans ürünü mü gerçekten emin olamadım 🙈 ve bu tarz ürünler trendyolda güvenli satıcı mı emin olamıyorum mustela yazıp başka ürün yollama ihtimalleri oluyormuş sanırım. Sadece duydum kesin bilmiyorum tabiki
Hellolo Mustela mustela diye tutturmuştum yarın acil doğuma gireceğim için babymalldan direk sebamed aldım çıktım yoktu mustela 🤦🏻♀️ Umarım memnun kalır ım bunlar bitince mustelaya geçerim
Mervee5959 Myworldnms e bebeğin şampuanını aldım içeriği onunda temiz mühendisinoğlu var instada ondan takip edip temiz içerikli olanları görenilirsiniz ayrıca ÜTS mobil diye uygulama var sağlık bakanlığının kozmetik ürünlerinin orjinal olup olmadığını aldıktan sonra kontrol edebilirisiniz