Hatice4446 Sizinde oluyor mu sancınz hafifen hafiten böyle giriyor mu arada birde aşağı baskı yapıyor idrar bölümüme
Byby99 Hatice4446 aynıyım bacım aynı. Sancı kasılma baskı herşey var. Hele makata daha çok baskı yapıyor o beni öldürüyor
Esra_80 Hatice4446 bugün girdim 36 hafta ya bendede var baskı 😬nst ye girdiğinizde sancınız çıkıyor mı 🤗
Nilasyamom Hatice4446 aynen öyle şuan bişe kasıklarıma öyle vuruyor ki tedirgin oluyorum. Karnıma ağrı giriyor arada sertleşiyor. Normal bu haftalarda
Sedagmlksz Hatice4446 arada karnım sertleşiyor nefesim kesiliyor bikaç sn sonra geçiyor kasılma sanırım bu oluyor makata bende de bikaç gündür baskı var acaba kanala mı girdi yavrum diye düşünüyorum
Hatice4446 Byby99 😞 makata yapıyor bide benim idrar yerime yapıyor ya sanki iğne batmış gibi oluyor alt tarafım siz kaç haftasınz
23101991 Hatice4446 Doktorunuz mu çatı muayenesi istedi. Ben de 35+4 oldum. Nst de şancı yoktu. Doktor çatı muayenesi istemedi. Arada kasımalar oluyor bende de. Birde kanala girmiş mi bebeğiniz. Bizim doğum pozisyonunda kanala girmemiş.